MOMENT STÂNJENITOR pentru Președintele Klaus Iohannis: I-a fost UITAT NUMELE!

MOMENT STÂNJENITOR pentru Președintele Klaus Iohannis: I-a fost UITAT NUMELE!

Șeful statului, Klaus Iohannis a trecut printr-un moment jenant, luni dimineață, la sediul Academiei Române, după ce președintele Academiei, Ionel Valentin Vlad, a avut un lung moment de ezitare, până să-i rostească numele.

Gafa de proporții a academicianului a fost înregistrată de camerele televiziunilor de ştiri prezente la deschiderea Conferinței Internaționale „Micro-to Nano-Photonics IV”- ROMOPTO 2015.

„Vorbitorul care urmează este Excelenţa sa preşedintele României, profesorul… „, a rostit Ionel Valentin Vlad, făcând o lungă pauză şi aruncându-şi privirea în hârtii, deşi preşedintele se afla la câţiva paşi în faţa sa.

După ce în sfârşit a fost rostit şefului statului, acesta a venit la pupitru pentru a-şi citi discursul de pe foi.

„Poate că unii se aşteptau să vorbesc despre partide, să aibă parte de o vară mai agitată, poate pe alţii îi nemulţumeşte lipsa Breaking News-urilor şi declaraţiile incendiare”, au fost primele cuvinte rostite de Klaus Iohannis.

Preşedintele s-a bucurat de o lungă vacanţă de vară, iar prima apariţie publică pe care a avut-o a fost, alături de soţie, duminică seara, la deschiderea Festivalului George Enescu, unde a fost huiduit de mulțimea prezentă în fața Ateneului Român.

Până acum, Klaus Iohannis nu a avut nicio poziţie publică în legătură cu vreunul din subiectele fierbinți ale momentului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.