„Momente vesele de… ieri și alaltăieri”, o nouă producție a trupei de teatru de tineri amatori „Ardalion”

„Momente vesele de… ieri și alaltăieri”, o nouă producție a trupei de teatru de tineri amatori „Ardalion”

Trupa de teatru de tineri amatori „Ardalion” din Arad, sub oblăduirea Asociației Social-Educative „Filologos” a prezentat, la sfârșitul săptămânii trecute, o nouă producție, intitulată „Momente vesele de… ieri și alaltăieri”.

Sala Teatrului de Marionete din Arad a fost arhiplină și s-a râs pe săturate. Tinerii, deși amatori, au dovedit talent, seriozitate, expresivitate și putere de a contura un personaj de comedie în toată coloratura sa. Spectacolul a fost realizat din momente vesele interpretate de actori celebri de comedie din perioada comunistă la TV de revelion. S-a pastrat si atmosfera retro , cadrul fiind al unui televizor vechi iar personajele erau îmbrăcate în alb-negru-gri. Nu s-a ratat nici apariția celebrului televizor pe lămpi, cu rama de lemn, având deasupra macrameul și peștele nelipsit din orice apartament din anii 80”. Timp de o oră și 20 minute publicul adult a fost absorbit și purtat într-o atmosferă din perioada copilăriei și tinereții lor .

„Noutatea din anul acesta  în trupa Ardalion, la 5 ani de activitate, este că am format și o trupă de teatru pentru adulți, amatori evident, intitulată Ardalion-senior, care a debutat în ultima parte a spectacolului nostru, cu schița caragialiană ” Five o”clock” și a avut parte de mare succes. Cred că și adulții au nevoie să se destindă și să facă ceva cu plăcere și doar de plăcere. Cine mai speră după ce deja e de câțiva ani sau zeci de ani în câmpul muncii , lucrând cu totul altceva, că va mai  apuca să joace într-un spectacol de teatru , cu tot ceea ce înseană un spectacol. E o șansă ! Iar trupa de adulți s-a prezentat excelent. Sunt foarte mândră de ei , sunt mândră și bucuroasă că sunt ai mei  toți, întreaga trupă , ce numără în acest spectacol 20 de persoane”, mărturisește actrița Giorgiana Elena Popan, coordonatoarea trupei Ardalion.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.