Monel Pîncotan: Scopul nostru cel mai important este să aducem investitori la Pâncota, să relansăm industria locală

Monel Pîncotan: Scopul nostru cel mai important este să aducem investitori la Pâncota, să relansăm industria locală

Monel Pîncotan, administratorul public al oraşului Pâncota şi, în acelaşi timp, candidat al PNL la funcţia de primar, s-a întâlnit în ultimele săptămâni cu mii de cetățeni, cu care a discutat despre prioritățile mandatului următor și realizările ultimilor ani. În urma întâlnirilor, a reieşit faptul că pâncotanii sunt îngrijorați că proiectele bune începute de administrația locală în acest mandat nu vor fi duse mai departe.

„I-am asigurat pe locuitorii orașului nostru că PNL are pentru Pâncota proiecte importante! De fapt, suntem singurul partid care a gândit în perspectivă și are capacitatea să facă lucruri bune în oraș, fiindcă va fi susținut și în următorii patru ani de președintele Consiliului Județean, domnul Iustin Cionca. Scopul nostru cel mai important este să aducem investitori la Pâncota, să relansăm industria locală. Construim o grădiniță nouă, construim câte un corp de clădire nou la două școli. Facem eforturi să creăm pentru tineri condițiile pe care le au la Arad, să nu mai fie tentați sau obligați să plece de acasă”, susține Monel Pîncotan.

De remarcat, că Pâncota a fost primul oraș din județul Arad care a avut toate străzile asfaltate. Acum, își propune să fie, în următorii patru ani, primul oraș unde industriile vechi renasc și tinerii se orientează spre afaceri mici și mijlocii, care aduc diversitate și stabilitate orașului.

Foto: Facebook

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.