Monkeypox sau episodul doi din strategia de mutantizare a omului

Monkeypox sau episodul doi din strategia de mutantizare a omului

Noțiunea din titlu are toate șansele să devină începând din toamnă una dintre cele mai detestate noțiuni din ultima sută de ani pământeni.

Deși nu sună deloc armonios, ea va fi pe buzele noastre tot atât de apăsat precum am aplicat măștile „anti-nimic” în acești doi ani. Spre deosebire, variola maimuței nu ne va obliga la purtarea vreunui accesoriu dar probabil o vom face în intenția ascunderii bubelor de pe față. Sigur, de data aceasta nu va fi obligatoriu, dar noile măști „total aseptice” vor putea ascunde, măcar în public, efectele suferinței. Bătălia, așadar, va fi pe asigurarea din timp a acestor măști. Iar la noi, după buna noastră tradiție, vor funcționa cunoștințele. Nu știu cum vom reuși să ascundem însă bubele de pe mâini, gât și alte asemenea părți vizibile. Oricum, nu-mi bat capul, pentru că se va găsi și pentru ele o acoperitoare. Aseptică, desigur. De data asta nu cred că se vor mai comanda milioane de bucăți. Vor fi stocuri limitate pentru ca vânzarea lor să nu depindă de preț. Se va plăti exact cât se va cere. Adică, în funcție de mușchi. Ai bani, ai mască. N-ai bani, ți se văd bubele și preferi să „stai acasă”. Ne este cunoscut îndemnul, nu-i așa? Iar cu bube pe stradă, legea te va pune la plată.

Cei ce ne conduc au și de data asta impresia că sunt deștepți și șmecheri. Da, chiar sunt, numai că nici noi nu suntem proști și știm că ne prostesc zilnic cu tipul acesta de „îngrijorări” pandemice doar pentru a ne subția ca număr și mai ales pentru a muta banii în conturile controlate de ei. Așa că, băieți, nu faceți cine știe ce șmecherii. În fapt, este vorba de furturi pe față. Nimic complicat. Ați reușit cu COVID-ul, dar pare că nu au ajuns banii la toți și acum reluați fapta pentru a-i satisface pe ceilalți. De ce? Pentru că încă mai aveți nevoie de ei. Altfel, i-ați trimite și pe ei să îngroașe rândurile fraierilor. Adică, ale noastre.

Acum, vorbind strict de boală… Ce știm și ce putem spune? Păi se știe de ea încă de la mijlocul celuilalt secol iar primul caz a apărut undeva prin anii în care defunctul nostru prim președinte a început s-o ia razna cu tezele lui din iulie. După ce a luat lumină de la Kim Ir Sen. Și de la celelalte consoane dar din Pekin. Una peste alta, boala are mai mult un caracter inestetic decât o periculozitate alarmantă. Numai că acest fapt este suficient. N-ai ce să cauți printre oameni dacă posezi un virus cu bube. Strici poza. Așa că: Stai acasă. De fapt, nici nu trebuie să-ți spună să stai acasă pentru că ție însuți îți piere cheful de plimbare. Dar, dacă totuși îndrăznești, ești bun de plată. Și în acest caz colectivul este cel care îți va face poza și ți-o va trimite la autoritate pentru emitere de chitanță. Colectivul vrea să se protejeze, pe bună dreptate. Și e legal.

De fapt, scopul final al acestei noi ticăloșii este chiar acesta: Să ne facă pe toți să ne suspectăm și să ne războim unii împotriva celorlalți. Este în proiect un nivel superior față de cel al pandemiei din 2020 – 2022.

Obligația purtării de mască va fi doar pentru cei care trăiesc în proximitatea unor oameni infectați cu virusul bubos. Aici e șmecheria; nu prea ai cum să știi dacă cel de lângă tine din tramvai sau metrou, nepurtând mască, nu are în preajma lui pe cineva cu virusul maimuței. Poate că va fi însă suficient să-i faci poză și s-o trimiți la autoritate pentru control printr-o simplă insinuare sau bănuială că respectivul are acasă un părinte infectat. Documentul va fi baza autorizației de control și nu se vor încălca drepturi civile, având în vedere scopul eliminării unui pericol superior iminent. Astfel, vom deveni cu toții milițieni fără uniformă sau delatori permanenți. Cui folosesc astea? Nouă, în nici un caz. Care este cel mai mare dușman al celor care urmăresc anarhia totală? Sau, încă nu suntem convinși de intenția neoamenilor din ziua de azi?

Se urmărește așadar să se strice armonia dintre națiuni și apoi imediat cea dintre indivizi. Or, tocmai prin intenția de a-și conserva fragila sănătate, omul devine mai atent la comportamentul celui de lângă el în ideea de a-i descoperi o vulnerabilitate care l-ar putea afecta pe el și, astfel, se simte important pentru societate dacă va raporta de îndată „descoperirea” lui. Nouă, celor trăitori în România de dincolo de anul 1990, înainte ne amintim de „instruirea” localnicilor din zonele de frontieră cu privire la „infractorii” care vin să forțeze granița și să omoare soldații. Strategia de implementare este deocamdată necunoscută și, mai mult ca sigur, va fi diferită de la națiune la națiune. Poate va fi și un concurs. Cu premii.

Revenind la boală, mai știm că nu e mortală. Cel puțin pentru moment. Dar, având în vedere faptul că deja cunoscându-i pe ticăloși ne așteptăm din partea lor să-i facă niște „îmbunătățiri” și s-o așeze pe lista celor fatale. Cu, sau fără comoribidități.

Ne întrebăm cumva, cum este posibil ca oamenii să se gândească la așa ceva? Eu, personal, nu-mi pun astfel de întrebări. Acțiunea din Ucraina sprijină total munca la acest proiect. Acum, probabil a rămas în discuție doar data de declanșare. Care, după părerea mea, va fi aproape de cea a încetării conflictului din Ucraina. Care, și el (conflictul), va înceta în funcție de pregătirea declanșării Monkeypox-lui. Cu, sau fără atingerea obiectivelor de denazificare. Sau cu atingerea obiectivului de ascundere a primei pandemii. Cel puțin.

Aricikus

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.