Morţii din Colectiv, DAȚI UITĂRII de autorităţile române. Părinţii DISPERAȚI că nu-și pot îngropa copiii

Morţii din Colectiv, DAȚI UITĂRII de autorităţile române. Părinţii DISPERAȚI că nu-și pot îngropa copiii

Morții din Colectiv ale căror corpuri neînsuflețite zac în morgile spitalelor din străinătate au fost dați uitării de autorități. În vreme ce acestea sunt preocupate cu instalarea noului Guvern, părinții ai căror copii au murit în spitalele din străinătate sunt disperați că nu-și pot aduce copiii în țară pentru a-i îngropa creștinește.

Trei dintre răniţii de la Clubul Colectiv care au murit în străinătate nu au fost repatriaţi nici până acum. Familiile lor sunt disperate și nu găsesc soluții pentru a aduce trupurile neînsufleţite în țară.

În situația aceasta se află părinţii Loredanei Drescu, o tânără de 29 de ani care s-a stins într-un spital din Germania, în urmă cu o săptămână.

Rudele Elenei Niţu (de 18 ani), o altă tânără care a murit după ce a fost transportată în Marea Britanie, şi familia lui Tudor Golu, chitaristul formaţiei Axial Lead, se regăsesc în aceeaşi situaţie.

La auzul acestei situații revoltătoare, Gigi Becali s-a arătat dispus să plătească personal toate cheltuielile legate de transportul, repatrierea şi înmormântarea celor care și-au pierdut viața în incendiul de la clubul Colectiv.

 

 

  1. In ce-l priveste pe Tudor intirzierea s-a datorat formalitatilor ce trebuie indeplinite in Marea Britanie. Nu a fost vina autoritatilor romane.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.