MRU îi ridică MINGEA LA FILEU lui Gheorghe Falcă: Îl vrea la Bucureşti!

MRU îi ridică MINGEA LA FILEU lui Gheorghe Falcă: Îl vrea la Bucureşti!

Prezent la Arad la sfârşitul acestei săptămâni, senatorul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că, pentru întărirea noului PNL în perspectiva preluării guvernării, şi-l doreşte pe Gheorghe Falcă la Bucureşti. Chiar dacă acest lucru nu înseamnă că Falcă va face parte, obligatoriu, din viitorul guvern liberal, se poate pune totuşi problema şi aşa, caz în care la Arad se vor organiza alegeri anticipate pentru funcţia de primar.

„Vreau să văd deschisă lupta pentru succesiune la Arad. Nu vreau să-l mai văd pe Falcă la Arad, ci la Bucureşti”, a declarat senatorul Mihai Răzvan Ungureanu, într-o conferinţă de presă la care a participat şi co-preşedintele PNL Arad, primarul Gheorghe Falcă.

La Arad nu mai este de mult un secret faptul că Gheorghe Falcă îşi doreşte o funcţie de ministru, acesta declarând chiar, la bilanţul a 10 ani de mandat, că îşi caută „urmaş” la Primăria Municipiului Arad.

Rămâne de văzut cum se va materializa dorinţa lui Gheorghe Falcă, mai ales că acesta şi-a schimbat şi atitudinea vizavi de liderii partidului, trecând de la „datul cu pumnul în masă” la o relaţie firească, normală, cu conducerea PNL.

  1. doamne ajuta
    vom scapa aradul de acest nero
    iar pentru el va fii mai bine , pentru ca va scapa de drumurile obositoare pe care urmeaza sa le faca la DNA

    Raspunde
  2. mru sa vrea ceva la el la bucuresti.sa nu uitam ca a intrat ca si parlmentar de arad de pe locul doi.asa ca mai usor cu pianul pe scari.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.