Multe noi construcții, în Arad: Firme, blocuri de locuințe, parcări și zone verzi

Multe noi construcții, în Arad: Firme, blocuri de locuințe, parcări și zone verzi

În orașul nostru apar tot mai multe noi construcții în ultimul timp. De la hale, la firme, la blocuri de locuințe sau birouri, în Arad se construiește de zor.

Potrivit unor proiecte de hotărâre ce se vor afla pe ordinea de zi a Consiliului Local Municipal în cadrul ședinței ordinare de joi, în Arad va exista o zonă nouă cu funcțiuni de servicii, comerț și logistică, precum și mai multe zone cu locuințe individuale, colective și izolate sau cuplate, cu parcări și spații verzi.

Concret, este vorba despre o „Zonă cu funcțiuni de servicii, comerț și logistică”, amplasată pe DN 7 Arad-Nădlac dreapta, pe direcția Nădlac, beneficiarii sunt Gherasim Cristian Daniel și Gherasim Laura, proiectul nr. 135/2018 fiind elaborat de L’ Architectured’ Aujourd’ Hui  S.R.L, proiectant general și SC PLASIS SRL, subproiectant.

De asemenea, se vor construi locuințe individuale și funcțiuni complementare în Zona Sanevit, Municipiul Arad, proiectul fiind elaborat de SC Pro Urban SRL.

O zonă cu locuințe colective cu parter, 3 etaje și amenajări aferente se va construi pe str. I. Câmpineanu, nr. 64, 66, 68, în Municipiul Arad, pe baza unui proiect elaborat de SC Tara Plan SRL.

Aradul va avea și o nouă zonă rezidențială cu locuințe izolate sau cuplate, pe str. Zoe, nr. 13 și nr. 13/A, proiect elaborat de SC Arhitectonic SRL.

Toate aceste proiecte privind Planul Urbanistic Zonal (PUZ) și Regulamentul Local de Urbanism (RLU) vor fi supuse la vot joi, 23 iulie, în cadrul ședinței CLM.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.