Mulți nervi și BĂTAIE DE JOC! Ce a pățit o femeie în TRAMVAI

Mulți nervi și BĂTAIE DE JOC! Ce a pățit o femeie în TRAMVAI

Nemulțumirea cetățenilor cu privire la condițiile din mijloacele de transport în comun și la scumpirile din ultima perioadă este deja cunoscută.

Cel mai grav este că de multe ori arădenii nici măcar nu își pot cumpăra bilet (așa scumpit cum e) din cauză că automatele de bilete nu funcționează, asta pe lângă că nici nu sunt montate în toate stațiile. Astfel, ei rămân cu 3 lei dați și cu „zero bilet”.

O femeie din Sâmbăteni a pățit ceva asemănător, însă nu din cauza aparatului nefuncțional, ci din cauză că la ghișeul de bilete din localitate, la ora 13:30, ieri, nu era nimeni, iar din acest motiv a fost nevoită să urce în tramvai fără bilet.

Ea spune că a mai primit și amendă din cauza asta în trecut și că nu i se pare normal ca vatmanul să primească bani de la călători, chiar și de la cei în vârstă, ca să nu îi dea jos pentru că nu au bilet, iar asta nu din cauza lor, ci din cauza lipsei de personal a CTP de la ghișee.

Femeia a povestit ce i s-a întâmplat pe un grup public de Facebook, tocmai ca cei care au autoritate în acest sens să se sesizeze și să rezolve această problemă.

Nu este normal ca un călător cinstit să plătească amendă din cauză că nu a avut de unde să-și cumpere bilet! Fie în municipiu, unde chiar astăzi aparatul de bilete de la stația Electrometal „a mâncat” banii unei arădence și a lăsat-o și fără bilet, sau în județ, unde, după cum a văzut, Compania de Transport Public nu are personal suficient.

 

Foto: arhivă

  1. Management smecher la CTP. Budigoaia si-a infipt gealatii peste tot si in toate

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.