Municipalitatea a lăsat Aradul PRADĂ MIZERIEI! Nu se mai mătură pe străzile municipiului (FOTO)

Municipalitatea a lăsat Aradul PRADĂ MIZERIEI! Nu se mai mătură pe străzile municipiului (FOTO)

Aradul a fost lăsat pradă mizeriei, după ce contractul cu operatorul de salubrizare a expirat în 31 decembrie 2016 iar la finalul lunii martie a expirat şi perioada de prelungire a acestuia.

Drept urmare, începând din 31 martie 2017, străzile Aradului sunt nemăturate, lucru care poate fi observat cu ochiul liber.

De remarcat, că municipalitatea se află în plină procedură de achiziţie publică a serviciului de salubrizare stradală şi deszăpezire. Procedura de achiziţie nu a fost finalizată însă la timp, astfel încât străzile municipiului au rămas nesalubrizate.

Potrivit SEAP (Serviciul Electronic de Achiziţii Publice), data limită până la care trebuie deschise ofertele şi stabilit câştigătorul este 18 aprilie 2017.

„Cum să aștepți din partea unei administrații dezvoltare și atragerea de fonduri nerambursabile, când ea nu e în stare nici să rezolve problemele mult mai simple, cum ar fi curățenia în zonele centrale? Probabil că un simplu tomberon mai mare ar fi rezolvat situația, dar cine să-și bată capul cu așa ceva când trebuie sa se gândească ce frizură va face gazonului de 2 MILIOANE de EURO?”, se întreabă, pe bună dreptate, consilierul local Beniamin Vărcuş, care a postat pe Facebook mai multe fotografii cu mizeria în care se îneacă Aradul. Le puteţi vedea şi pe acestea în galeria foto de mai jos.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.