Municipalitatea PREIA o parte din rețelele de termoficare ale CET

Municipalitatea PREIA o parte din rețelele de termoficare ale CET

Cu două zile înainte ca Aradul să rămână fără căldură și apă caldă, consilierii locali municipali au votat preluarea de către Primărie de la CET Hidrocarburi a unei părți a rețelelor de termoficare din Arad. Rațiunea este un simplă: odată devenită proprietar al acestora, municipalitatea va putea să investească în rețelele de termoficare, pentru a nu mai exista probleme cu furnizarea agentului termic.

Ședința de astăzi a început cu o „pauză” de 30 de minute, timp în care, deși adversari politici, consilierii locali municipali au purtat o serie de discuții pe tema amendamentului depus de social-democrați, prin care aceștia au solicitat scoaterea din lista rețelelor de termoficare ce vor fi preluate în patrimoniu de către municipalitate a 16  reţele şi puncte termice care nu au cărți funciare.

Amendamentul a fost votat de consilieri, la fel și punctul 14 de pe Ordinea de zi. Pentru a prelua rețelele de termoficare din patrimoniul CET Hidrocarburi, municipalitatea va plăti aproximativ 15 milioane de lei.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.