Mușcă mâna care te hrănește!

Mușcă mâna care te hrănește!

Aproape toți dintre cei ce azi conduc UE își datorează viețile unuia din a cărei mână mușcă precum câinii unei haite în plin atac. Și de ce n-ar mușca-o, dacă ea (mâna) umblă liberă pe străzi, flendurându-se amical pe lângă pantaloni? Păi mâna asta consideră ca fiind de la sine înțeles faptul că bunul-simț nu poate întoarce binele existențial de după 1945 într-o parodie de uniune ce se crede puternică prin milioanele de indivizi ce o compun, și ca atare, își promovează sieși acest tip liber consimțit de neveghere. Dar când uniunea devine obraznică, încercrea de punere la punct a lui Trump îi face pe liderii crescuți cu lapte praf plimbat peste Atlantic (justificată, prin lipsa celui matern al femeilor exilate sufletește după război), să sară la jugulara SUA acuzând-o că „face și desface” în dezacord cu tratatele semnate. Păi măi copii de doi lei, din marea voastră creație (a se citi, „mărgică”) voi chiar credeți că o să vă meargă cu americanii până ei vor cădea de oboseală așteptând puțină gratitudine de la voi? Erau buni să vă accepte exporturile pe piața lor cu taxe ce susțineau vânzarea dar când v-au dat ceea ce meritați ați sărit cu gura pe ei… Au fost buni când și-au desfășurat militarii prin Europa să vă apere de Stalin și de bolșevismul lui, acum când poate ar fi avut nevoie de un merci și un salut de la Jerusalim voi ați dat-o cu PAS. Cine să mai creadă în voi, nătărăilor? Bine vă fac americanii. ȘI încă nu ați simțit nimic. Să vedeți când sultanul va da de pământ cu NATO iar rușii vor sta pe plajă la Odessa dezinteresați, cum vă va ieși pe nas politica de supra-putere. Dacă nu v-au trezit la realitate taxele lui Trump și milioanele de eurosceptici, vă sfătuiesc fără respect, să luați avionul cât mai repede și să-l umpleți cu sorry-uri până la epuizare. Poate îi va trece. Dacă nu, asta e. Rămâneți cu GO-Merkel și GO-Macron. Că Theresa s-a prins și v-a dat cu flit.

Când tot plăvanul vede deslușit, voi de la înălțime, deși aveți întreaga panoramă, nu pricepeți mai nimic din ceea ce se întâmplă prin lume și o țineți întruna cu corecta voastră politică. Nu e corectă fetelor. E chiar haotică. Așa cum vă e mintea. Încețoșată.

Spuneam de sultan și de intențiile lui încă nedevoalate. Ce caută avioanele lui peste insulele grecești? ȘI la o zi după, nu există reacții. S-au făcut deja cărțile? Dacă ar fi așa, tare ar fi bine să știm și noi. Oricum noi, românii nu vom ține cu turcii. Never. Pe greci i-am mai suportat dar nu ne-am prea bătut cu ei. Ș-apoi sunt ortodocși. Creștini.

Ei și-au pus demult ambițiile de cuceritori deoparte. Turcii încă mai visează la un imperiu măreț. Până îi va face vreunul să-și vadă lungul nasului și unghiile netăiate de la picioare au toată libertatea să o facă. Doar că în acest timp vor produce multă dezordine prin lumea de est a UE. Care nu e pregătită de confruntări cu aliați. Și își bazează forțele pe comunitățile de LGBT. Poate că face parte dintr-o strategie ascunsă: de a trimite în luptă familii întregi. Că de ce să rămână acasă sărmana femeie și să-și aștepte răcanul să vină plumbuit de la lupte? Să meargă de mânuță ambii doi.(sic)

Acum, cu americanii ăștia, care nu vor cu nici un chip să se lase bătuți de nimeni, ar trebui ca merkelienii, mogherenii și macronii să o lase mai moale și să își cumpere cât mai repede terenuri de construit în Jerusalim. Asta pentru a nu pierde din vedere ambasada lui Trump. Să-i fie vecini. Gard în gard dacă se poate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.