„Muzeul Abandonului” prezentat într-un podcast de zece episoade la Radio România Cultural

„Muzeul Abandonului” prezentat într-un podcast de zece episoade la Radio România Cultural

„Muzeul Abandonului”, un proiect ce a împlinit recent doi ani de la lansare, va fi prezentat într-un podcast de zece episoade la Radio România Cultural.

Podcastul „Pe urmele Abandonului” se va auzi, începând de astăzi, de la ora 13, în toată țara la Radio România Cultural.

„Un maraton de zece episoade despre rana și rușinea ștampilei de popor care își abandonează copiii. Am încercat să mergem pe urma acestui fenomen pentru a înțelege cum am ajuns aici. «Pe urmele abandonului» este un podcast investigativ, cu multe fire narative. E cu suspans, cu intrigi, cu întorsături de situație. Rămâne de auzit dacă afli cine este făptașul. În primul episod o să afli cum de am pornit pe drumul acesta și de ce ne-am dorit să conturăm narațiunea fenomenului abandonului, dincolo de emoționalul și șocantul poveștilor pe care le-ai mai auzit despre vechiul sistem de protecție a copilului. Așa s-a născut acest muzeu, în intimitatea unor prietenii pe viață, printre liste de concepte și denumiri, de abandon mic, mare, major, minor, abandon cu «A» mare, cu «a» mic… Printre chicoteli mărunte pe teme mari și grave. Microfonul a surprins totul!”, mărturisesc membrii echipei proiectului „Muzeul Abandonului”.

Puteți vizita „Muzeul Abandonului” accesând linku-ul https://muzeulabandonului.ro/

Sursa foto: https://www.facebook.com/muzeulabandonului

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.