Clubul ABC, în VIZORUL LEGII! Ce se întâmplă în HRUBA lui Falcă din Piaţa Avram Iancu

Clubul ABC, în VIZORUL LEGII! Ce se întâmplă în HRUBA lui Falcă din Piaţa Avram Iancu

„Din vara anului 2016, D-l Falcă «găzduieşte» un ABC «SC Studio Plastica SRL» în spaţiul pe care-l deţine în Piaţa Avram Iancu, nr. 16, ap. 13, o firmă care desfăşoară activităţi de discotecă cu muzică electronică, în subsolul acestui imobil”, se arată într-o plângere pe care o reprezentantă a locatarilor din imobilul respectiv a adresat-o redacţiei noastre.

În aceasta sunt descrise faptele care-i nemulţumesc pe locatari, care se plâng de muzica prea tare şi de faptul că tinerii sparg sticle pe trotuarul din faţa imobilului şi urlă în puterea nopţii. Faptele au fost sesizate şi Poliţiei Locale, dar şi Poliţiei Municipale. Până acum, din cele spuse de locatari, nu a răspuns pozitiv sesizării decât Poliţia Locală. „De la Municipală aşteptăm încă răspunsul, deşi suntem lam jumătatea lunii mai iar sesizarea a fost făcută în data de 27.03.2017”, ne-a relatat reprezentanta locatarilor.

În plângerea adresată Poliţiei Locale şi Poliţiei Municipale se arată că „această discotecă îşi începe activitatea după ora 22 în zilele de vineri şi sâmbătă ale fiecărei săptămâni, deranjează liniştea prin zgomote asurzitoare produse de intensitatea muzicii, începând de la ora 22 până dimineaţa la ora 7, încontinuu”.

Iată plângerea făcută de asociaţia de proprietari (aceeaşi a fost depusă şi la Poliţia Municipiului Arad):


Iată răspunsul Poliţiei Locale:

 

Loading...
 1. Azi mâine se închide tot în “orașul” ăsta că toată lumea care locuiește în zona central/turistică vor sa doarmă

  Raspunde
 2. Si care e legatura cu Falca ca n-am priceput? De ce e hruba lui Falca totusi? sau e pus titlul ca poate-ti mai faci 7 vizitari prostind lumea sa citeasca?

  Raspunde
 3. daca ati stii voi ce se petrece cu adevarat in clubul ala……………..

  Raspunde
 4. Eu nu mai merg acolo pentru ca se asculta doar muzica de opera, si alti clasici Wagner, Chopin, Franz Liszt si Johannes Brahms.

  Raspunde
 5. Legea nu permite deranjarea cetatenilor dupa ora 22 !

  Raspunde
 6. BAIIIII, tot ma lupt cu internetul asta, cand se blocheaza un cont cand altul, cand mailul !!!!!!!!!!!!!

  Sunt Bogdan de la “Aventuri pe bicicleta” va rog cititi pe site-ul wwwd0taventuripebicicletad0tro poate imi spuneti careva ce se intampla ??? va merge site-ul ???
  Emailul legat le canalul pe youtube Aventuri nu-l pot accessa, nici filmarea de pe cursiera pe care am facut-o in Ianuarie 2016, denumita “Adrenaline Junkie – Ciclsm montan, din ciclul Ciclism montan in Siria sau ceva de genul, cu o cursiera verde pe care am daruit-o lui Radu Visan, inca nu m-am intalnit cu proprietarul calare !!!! Radu Visan – Magia LUminii – 0764357929
  Numarul meu : 0770398454 sau pe audioinsidepunctro gasiti detalii despre contact.
  P.S. Inca nu am platit bicicleta, m-a ajutat o prieten sa o cumpar cu 900 ron de pe OLX.

  Incerc sa dau cat mai multe detalii, ce se intampla !?!?!?! Cine incurca linkurile internetului ?!?!?! Cine se joaca cu serverele ??? Ce aveti cu noi ?!?!?!!?

  mail valabil nu am !!!!!!!!!!! E incredibil !!!!!!!

  Raspunde
 7. Nu pot intra nici pe contul de facebook !!!!!! Pe care am si contul “Aventuri pe bicicleta” de facebook, CONTUL DE FACEBOOK Bogdan Brbr nu il pot accessa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  BAIII!!!!!!! Voi nu aveti probleme din astea ?!?!

  Parca tot deampulea vorbiti !!!!!!!!!!!!!!!

  Bogdan, creatorul “Aventuri pe bicicleta”

  Raspunde
 8. De ce nu raspundeti nu vedeti ???? Dar filmul coborare de pe muntele gaina “Aventuri pe bicicleta” va merge ?!?!?!? Dar alte filme ?????

  Raspunde
 9. Nici pe Aradon nu mi-a aprobat comentariul !!!!!!!!!!!!!! Aici il vedeti ??????

  Raspunde
 10. Bogdan esti tu unul dintre consumatori?

  Raspunde
 11. Lucrez 12 ore zilnic si merg la lucru cu ochii umflati de nesomn.La Clubul ABC muzica incepe in fiecare noapte dupa ora 1 pana dimineata tarziu.Daca ai noroc atipesti putin intre doua mixaje.Oare ”sobolanii” ascunsi in pivnita de 400mp ,neantifonata,lucreaza a doua zi? ANCA,STIM SI NOI CE FAC EI ACOLO! Toate la timpul lor!

  Raspunde
  • DU te n pula mea de obosita ca pe langa ca nu ai ce sa faci in orasul asta vrei sa se inchide si singurul club ramas.. mori in mortii tai de pensionara

   Raspunde
  • Du-te la morga acolo ii liniște, in pula mea… batuta in cap esti !! Si sa le sugi pula la totii șobolanii care or mers acolo pana in prezent !!

   Raspunde
 12. de ce trebuie sa deranjati?? de ce nu mergeti in padure sa urlati cat vreti….ce aveti de ascuns de stati intr-o pivnita????….

  Raspunde
 13. am fost cu prietenul acolo intr-o vineri ,intrare scumpa bauturi la fel de scumpe pivnita nu cred ca are geamuri nu stiu daca I .S.U. A AUTORIZAT ASA CEVA ,DAR MUZICA E BUNA!

  Raspunde
 14. Este adevarat,in propria locuinta nu ai dreptul la odihna! Ceea ce se intampla acolo nu se poate descrie in cuvinte!!! RUSINE!!!

  Raspunde
 15. Buna. Sunt Doamna Miti si va pup.

  Raspunde
  • nelu dulgheru 20 mai, 2017, 4:27 pm

   buna doamna Miti!
   va-m vazut astazi la piatz! cu cat ii kilu da rosii acuma?

   Raspunde
   • Sa traiesti Nelule si multa sanatate. Rosii Cherry sau dinalea da’noastre suculente,bio,de gradina?
    Oricum tu ai noroc ca te cunosc. Iti dau cateva paradaici bonus daca ma scoti intr-o seara la birtu asta de care se tot vorbeste aici.
    Hai te pup! Numa bine dragule !

    Raspunde
 16. Gorgean Mihai 20 mai, 2017, 6:20 pm

  Doamna , daca e nevoie faceti plangerii si de 10 ori pe noapte. Locala este obligata sa viziteze locatia. Primele 3 sunt avertismente, dupa care incep amenzile. La vreo 3-4 facute va da inchidere pentru 30 zile, pentru a se concorda locatia cu tifonarea. Daca tot nu o face i suspenda activivitatea definitiv. Toate autorizatile sunt emise de primărie, tot ei le vor retrage rand pe rand. Nervi de fier si la cat mai multe reclamatii, dar nu doar din partea dumneavoastră, sa fiti vreo 4-5 uniti.

  Raspunde
  • Sesizări multiple ,s-au dat amenzi dar nu cred ca s-au plătit ,primăria le-a ridicat aut. doar pt.30 zile dar ei sunt încă in pivnița noapte de noapte si ne sfidează . Sesizarea noastră afost semnată de 9 pers. restul locuințelor sunt goale sau spații com- M-a bucur ca exista persoane ca voi toți cei care ne susțineți si va respect!

   Raspunde
   • Gorgean Mihai 21 mai, 2017, 9:33 am

    Doamna, cladirile respective sunt spatii pentru locuit. Sincer nu inteleg cum isi primesc autorizatii pentru a intreprinde asfel de manifestari. Cladirile centrale nu au fost concepute sa duca asfel de nivele decibelice,bass si altele, in schimb pot sa va asigur ca toate astea duc la degradarea mai rapidă a cladiri. Nu conteaza cate apartamente sunt locuite pe pers. Fizice sau juridice, noaptea este pentru odihna, iar ziua pentru munca de cand e lumea. Nu va opriti aici continuati toate demersurile, reclamati peste reclamati, cu atat mai bine daca nu au platit amenzile sau nu le vor plati, doarece grabesc inchiderea locatiei.

    Raspunde
 17. Către șeful de la Studio Plastica ,Dacă muzica ar fi la nivelul celei de duminica 22 05 .noaptea nu a-ți deranja pe nimeni!

  Raspunde
 18. Da sunt de aceeasi parere cu locatarii deoarece cunosc asemenea cazuri de muzica ff tare mai ales noaptea….

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.