Muzică şi dans, pentru Moş Crăciun (GALERIE FOTO)

Muzică şi dans, pentru Moş Crăciun (GALERIE FOTO)

Dansul şi muzica s-au întâlnit în ritm de sărbătoare la o sală de evenimente din Arad, unde zilele trecute a avut loc primul spectacol de Crăciun al celor de la Dum Dance Team.

Sportivii – de la mic la mare, de la avansaţi la începători, şi-au prezentat, astfel, rezultatele a câteva luni de muncă.

Copiii au pregătit dansuri care au fost atent urmărite de spectatori, dar şi de Moş Crăciun, care a venit încărcat de cadouri.

Şcoala de dans Dum Dance Team este cea mai tânără şcoală de dans sportiv din Arad, fiind înfiinţată anul acesta de Claudiu Dumitraşcu, din dorinţa de a face performanţă în domeniu şi a susţine copiii în acest sport minunat.

„Misiunea noastră este performanţa până la cel mai înalt nivel posibil, cu participări la competiţii, dar şi iniţierea sportivilor în vederea descoperirii tinerelor talente”, a declarat Claudiu Dumitraşcu, antrenorul principal, absolvent al Scolii Naţionale de Antrenori, care este recunoscută atât de Ministerul Educaţiei Tineretului şi Sportului cât şi de Federaţia Româna de Dans Sportiv. Cu o experienţă de 15 ani în dansul sportiv, în cariera de dansator a lui Claudiu Dumitraşcu se remarcă numeroase rezultate importante, atât pe plan naţional, cât şi internaţional. În cariera de antrenor, în special în ultimii doi ani, rezultatele copiilor pregătiţi de acesta au fost peste aşteptări, majoritatea perechilor clasându-se în finale la concursuri naţionale – şi chiar pe podium.

De remarcat, că Dumitraşcu este printre cei mai tineri arbitri la concurusurile naţionale, anul acesta absolvind examenul de arbitru de clasa E.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.