National Geographic a inaugurat la Arad, în premieră naţională, o expoziţie cu machete de dinozauri (GALERIE FOTO)

National Geographic a inaugurat la Arad, în premieră naţională, o expoziţie cu machete de dinozauri (GALERIE FOTO)

Galleria Arad a inaugurat ,astăzi, expoziţia „Am revenit! Mister. Aventură. Surpriză”, acesta fiind cel de-al treilea eveniment organizat în parteneriat cu National Geographic.  „Am revenit! Mister. Aventură. Surpriză.” este o expoziţie  de amploare organizată în premieră în România, cei mici şi mari, pasionaţi de aventură şi de cunoaştere fiind invitaţi să guste din plăcerile unei incursiuni în timp şi spaţiu, în era dinozaurilor.

„Ca parte a angajamentului pe care îl avem faţă de Arad şi locuitorii săi am iniţiat o serie de campanii sociale şi de educare. Considerăm că un centru comercial nu ar trebui să fie doar un loc unde mergi pentru a îţi faci cumpărăturile. Noi vedem un centru comercial ca fiind parte din comunitate şi considerăm că avem un rol important în ceea ce priveşte responsabilitatea socială”, declară Danny Bercovich, CEO GTC România.

Implicarea în comunitate şi responsabilitatea socială pe care un centru comercial ar trebui să o arate reprezintă motivele pentru care Galleria Arad a organizat recent un eveniment, în parteneriat cu Cora, prin care pensionarii din Arad au beneficiat de promoţii atractive, ceea ce le-a influenţat pozitiv puterea de cumpărare, eveniment care a înregistrat un real succes.

Expoziţia „Am revenit! Mister. Aventură. Surpriză” reprezintă a doua etapă din strategia de implicare a Galleria Arad în comunitatea locala. Fauna variată a perioadei de acum câteva sute de milioane de ani va fi reprezentată prin 15 machete de dinozauri atent realizate, fiecare având o serie de informaţii prezentate într-un mod atractiv.

„National Geografic serveşte de 126 de ani rolului său de catalist pentru o cunoaştere mai bună a mediului în care trăim, astfel încât oamenii să colaboreze mai bine pentru a aborda subiecte globale. Mulţumită parteneriatelor excelente, ca acesta pe care îl avem cu GTC România, se pot crea poveşti şi experienţe vizuale provocatoare şi pline de inspiraţie, încurajând o mai bună conectare cu mediul înconjurător”, a declarat Cynthia Doumbia, Specialist International Traveller Exhibition National Geographic Washington DC.

Expoziţia va fi deschisă de astăzi până la finalul acestei luni, existând adiţional şi o serie întreagă de evenimente care vor avea loc. Astfel, până pe 19 iunie, între orele 09,00-21,00, micii vizitatori vor putea participa la cinemaDINOgraf, concursuri de grup interactive cu premii garantate, ateliere de creaţie, decupaje, pictură pe faţă, modelare de baloane.

De asemenea, în intervalul 20-30 iunie, între orele 17,00-18,00, sunt programate ateliere de decupaje dinozauri şi cineDINOgraf, iar între orele 18,00-19,00 – copiii se vor putea bucura de 3Dino puzzle şi de ateliere de creaţie.

Accesul la întregul eveniment, organizat la etajul II al Galleria Arad este gratuit pentru vizitatori.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.