NAVĂ-FANTOMĂ plină cu CADAVRE DESCOMPUSE, găsită în apropiere de Japonia (VIDEO)

NAVĂ-FANTOMĂ plină cu CADAVRE DESCOMPUSE, găsită în apropiere de Japonia (VIDEO)

Un vas naufragiat a fost descoperit, duminică, în nordul Japoniei cu patru cadavre descompuse în interiorul său, acesta fiind ultimul dintr-o serie de „vase-fantomă” care au eșuat pe coasta Japoniei în ultimele luni.

Potrivit Pazei de Coastă japoneze, două dintre cadavre nu aveau cap, iar într-o barcă au fost găsite şase schelete umane.

Fenomenul se întâmplă de mulţi ani. Straniu este numărul mare de bărci, respectiv 12, găsite în ultimele cinci săptămâni.

Autorităţile japoneze încearcă să afle de unde provin aceste nave şi ce s-a întâmplat cu ele. Potrivit primelor informații vasele provin din Coreea de Nord. Singurul indiciu găsit până în prezent este că pe una dintre bărcile descoperite săptămâna trecută erau scrise cuvintele „Armata Poporului Coreean”.

Barca din lemn, descoperită duminică la 10 kilometri distanţă de portul Ushitaki (regiunea japoneză Aomori) are o lungime de 12,5 metri. Deşi nu există nicio modalitate de a identifica vasul de pescuit, acesta este similar celor descoperite în zonă în luna octombrie.

Presa din Japonia susţine că victimele ar putea fi pescari nord-coreeni, deoarece la bordul vaselor au fost descoperite plase de pescuit, sau dezertori.

Asta în condițiile în care liderul nord-coreean Kim Jong-un a cerut creşterea producţiei de peşte într-un timp foarte scurt, astfel că tot mai multe vase de pescuit au ieşit pe mare.

În ultimele două luni, cel puţin 12 astfel de vase au fost găsite naufragiate pe coasta Japoniei, având la bord cadavrele descompuse a 22 de oameni.

https://www.youtube.com/watch?v=4Umd9PmnXHc

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.