Negocieri EȘUATE cu Eusebiu Pistru! Ce i s-a PROPUS și a REFUZAT deputatul arădean

Negocieri EȘUATE cu Eusebiu Pistru! Ce i s-a PROPUS și a REFUZAT deputatul arădean

Liberalii se dovedesc tot mai „flâmânzi” în încercarea de a pune mâna pe putere în România, deși acest lucru i-ar putea costa serios la alegerile din 2020.

Aceștia negociază furibund pentru a câștiga voturi în favoarea moțiunii de cenzură menite să ducă la căderea Guvernului Dăncilă.

La Arad au încercat, potrivit surselor noastre, să-l atragă de partea lor pe deputatul ALDE Eusebiu Pistru. Cum acesta a plecat însă cu scandal din PNL, trimisul liberalilor pentru a negocia cu el susținerea moțiunii de cenzură a fost senatorul Ioan Cristina, cu care Pistru se află în relații bune. Senatorul ar fi fost mandatat, în acest sens, chiar de președintele PNL Ludovic Orban, susțin sursele noastre. Deputatul ALDE a refuzat însă propunerea, alegând să nu trădeze opțiunea partidului din care face parte acum. Asta în pofida faptului că nu are o relație extraordinară nici cu PSD, pe fondul negocierilor pentru alegerile locale din 2020.

În fine, cum nici USR nu le cântă în strună liberalilor, nedorind să facă vreun compromis cu aceștia, rămâne de văzut ce succes va avea moțiunea de cenzură.

 

  1. previzibil ca a refuzat. ALDE merge pe mana PSD

    Raspunde
  2. PSD trebuie sa-si poarte crucea pana la capat. numai asa se conving oamenii de dezastrul produs de aceasta conducere proasta ,ineficienta si corupta.

    Raspunde
  3. ALDE va ajunge in cel mai scurt timp la faliment.

    Raspunde
  4. Da ce frast sa faca cu manelistu asta de 2 bani ? Viata politica esueaza in ALDE, pt. el si Ramoliceanu !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.