Nemulţumiri în aripa PDL a noului PNL

Nemulţumiri în aripa PDL a noului PNL

Desemnarea Comitetului Judeţean Executiv al noului PNL Arad s-a lăsat şi cu nemulţumiri, zice gura lumii cea slobodă.

Acestea se manifestă în zona aripii PDL din noul partid, acolo unde membri importanţi contestă, deocamdată doar pe la colţuri, includerea în Comitet a unora cărora abia li s-a uscat cerneala pe carnetul de membru.

Aşa cum spuneam, deocamdată nemulţumirile se manifestă doar pe la colţuri. Rămâne de văzut cum vor evolua…

  1. Sincer sa il pui acolo pe Gutu si sa lasi pe Iotcu pe afara mi se pare absolut hilar, se distrug singuri si ma bucur foarte mult:)))) tot asa:)) Apropos chiar merita un interviu cu acest Gutu, este magnific, nici un comediat profesionist nu ma face sa rad asa bine:)) va rog faceti un interviu cu el, va rog…este halucinant ce scoate pe gura omu ala:)))

    Raspunde
    • Doamne mare imi este mirarea ca a uitat de mascota partidului ” CHIRILOV”. GEANINA nu te-a obligat sa o pui pe neagra in consiliu…pacat.CUM ve-ti respira fara ea?

      Raspunde
  2. asa stie Falca sa promoveze valorile :))
    Gutu e un om valoros in opinia lui Falca
    cine se aseamana se-aduna

    Raspunde
  3. De-astia ii trebuie lui Falca: usor de controlat: prosti si ascultatori. S-a scapat de oamenii mai rasariti, care i s-au opus, din partid, in frunte cu socru-sau. Unde-i mai pui pe Matula, Tolea, Ghita Don, Cancel, Biringer, Chambre, Ciul, finul Ozarchievici, Manta- pe linie moarta etc,etc…

    Raspunde
  4. acesti oameni au dus PDl-ul la 57%
    Dupa ce Falca s-a inconjurat de Gianina Pistru &Co PDL-ul pe municipiu a ajuns la 22%
    HA HA HA

    Raspunde
  5. sa vedeti ce sus au sa-i duca balcea,cristina,parpala & comp.

    Raspunde
    • domn student de teapa lui Gutu si cutu sau cum il mai cheama pe ala de la minucipiu, ati enumerat numai PNL-isti…. deci vedeti ca gresiti, sau poate ca nu stiti sa cititi ca sunteti student cu bratari. Oricum intr-o zi va renaste adevaratul PNL cu Balcea, Galis, Farcasiu, Abrudan, Branc…. Sa dea Dumnezeu sa dispara toti portocalii care acum se ascund sub parpala PNL-ului.

      Raspunde
  6. Admosfera trista azi in fostul PDL,au trecut vremurile cand acolo domnea linistea si prietenia !!!!!!! Azi nici slugarnici nu stau linisti ,deoarece cunosc reteta abandonari !

    Raspunde
  7. Unde e Dorina Chambree ? de la organizatia de femei PDL, această Corina Crisan de la Forta Civică câte campanii a muncit pentru acest privilegiu ? Unde sunt oamenii care au muncit in nenumaratele campanii ?Gutu,Titiriga,Crisan,Farcasiu ne reprezinta Aradul.Iotcu unde este in aceasta formula ?Regretam ca ati pierdut-o pe nelipsita CHIRILOV !!!!!!

    Raspunde
    • tanti din Sofronea, daca-i vedea dezamagirea din vechiul PNL ai plange alaturi de ei. Un partid istoric inghitit de unii care nu stiu pe unde sa se mai ascunda, ca poate ii va vota cineva si nu-si vor pierde locurile. Oricum, va veni si ziua cand PNL-ul se va lepada de portocalii manjiti si va renaste din cenusa.

      Raspunde
      • ala este adevaratul PNL cu Bilcea, Galis etc? Dea aia a crapat PNL ca au existat intelectuali din astia care au confundat liberalismul cu smecheriile de culise ale lui Bilcea, Galis etc.
        PNL va reveni atunci cand va accepta competitia in interior, dar cu asa niste impostori ca aia pe care tu ii pomenesti nu vei vedea curand vre-o competitie deschisa si corecta.
        Cand iti spui inelectual esti probabil cplesit de maretia propriei persoane, esti genul de semidoct care isi pune in rama, in camera de zi, langa vre-o icoana, diploma de la facultate.
        Prietene, intelectual este ala care isi foloseste intelectul si cum tu chiar pui pe acelasi plan logic renasterea PNL de Bilcea si Galis care erau la butoane si inca sunt la butoane din/in epoca de mare prabusire a PNL, este cat se poate de evident ca nu esti decat un amarat de telectual cu ifose.

        Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.