NEWS ALERT: Accident pe autostradă, între Nădlac și Arad. Șapte VICTIME: Trei COPII și patru adulți (UPDATE 2 + GALERIE FOTO)

NEWS ALERT: Accident pe autostradă, între Nădlac și Arad. Șapte VICTIME: Trei COPII și patru adulți (UPDATE 2 + GALERIE FOTO)

Un accident de circulație a avut loc în această după-amiază pe autostradă, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Evenimentul rutier a avut loc pe sensul de mers de la Nădlac spre Arad, în zona urcării de pe DN 7 de la Pecica.

Potrivit ISU, în accident au fost implicate două autoturisme.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale ISU Arad, inclusiv elicopterul SMURD.

Circulația a fost deviată pe DN 7.

UPDATE 1: Conform ISU, accidentul s-a soldat cu șapte victime: Trei copii și patru adulți. Una este încarcerată între fiarele contorsionate ale uneia dintre mașini și se fac eforturi pentru scoaterea sa.

UPDATE 2: ISU Arad informează că elicopterul a preluat persoana care fusese încarcerată. Aceasta a fost transportată, în viață, la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Celelalte victime au fost preluate de echipajele SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și de ambulanțele Serviciului de Ambulață Județean și transportate tot la UPU Arad. Copii care se aflau în mașini au 3, 4 și 15 ani. „Toate victimele sunt în viață”, a anunțat George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.