NEWS ALERT/ Apartament ARUNCAT ÎN AER de proprietar! Locatarii din bloc au fugit (GALERIE FOTO)

NEWS ALERT/ Apartament ARUNCAT ÎN AER de proprietar! Locatarii din bloc au fugit (GALERIE FOTO)

Proprietarul unui apartament şi-a aruncat în aer propria locuinţă, în această dimineaţă, la Vladimirescu, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Conform ISU Arad, „în această dimineață, la ora 5,30, a avut loc un incendiu în localitatea Vladimirescu, la un bloc P+2”. Incendiul a izbucnit în urma „unei explozii provocate în mod intenţionat de către proprietarul unuia din cele două apartamente de la parterul blocului”.

„A fost o singură victimă care a fost transportată la UPU fără probleme deosebite”, informează George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

„Au fost verificate toate apartamentele din imobil, deteriorat în totalitate fiind doar cel în care a avut loc explozia”, mai precizează reprezentantul ISU. „Alte două apartamente au avut două geamuri sparte, unul în urma exploziei și celălalt în urma verificărilor efectuate de către pompieri. Toţi locatarii s-au autoevacuat”, mai arată George Pleşca.

Incendiul a fost stins în aproximativ 30 minute. Cauză probabilă, potrivit ISU, a fost „folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.