NEWS ALERT: Căutări CONTRA – CRONOMETRU pentru găsirea unui băiat de 7 ani. UPDATE: Zeci de voluntari, polițiști, jandarmi și pompieri s-au alăturat salvatorilor

NEWS ALERT: Căutări CONTRA – CRONOMETRU pentru găsirea unui băiat de 7 ani. UPDATE: Zeci de voluntari, polițiști, jandarmi și pompieri s-au alăturat salvatorilor

Un băiat în vârstă de 7 ani este căutat de salvatori, după e mama acestuia a solicitat ajutorul sunând la 112.

Căutările se desfășoară pe un câmp, în zona localității Vânători.

La acțiune iau parte Garda nr. 2 de intervenție Chișineu Criș, un echipaj SMURD, un echipaj de căutare – salvare, șase alți salvatori, un echipaj de poliție și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mișca.

Apelul care a declanșat căutările a fost făcut la 112 de mama băiatului, care a menționat că minorul a plecat să se joace sâmbătă dimineața și nu s-a mai întors.

Căutările sunt contra-cronometru, condițiile meteo fiind de natură să pună în pericol viața băiatului.

UPDATE 1: Căutări de amploare

La acțiunea de căutare s-au alăturat echipe operative formate din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, 10 polițiști din cadrul Poliției orașului Chișineu-Criș, cinci jandarmi, autospeciala cu termoviziune a Poliției de Frontieră, precum și 40 de voluntari din localitatea Vărșand.

UPDATE 2: ISU a suplimentat numărul salvatorilor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad a anunțat că a suplimentat cu încă cinci persoane numărul salvatorilor care desfășoară căutări. Acțiunea se desfășoară cu dificultate din cauza condițiilor meteo (ceață și frig).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.