NEWS ALERT: Cazul prezentat de NewsAr.ro ia AMPLOARE! Tânăra DISPĂRUTĂ e căutată OFICIAL

NEWS ALERT: Cazul prezentat de NewsAr.ro ia AMPLOARE! Tânăra DISPĂRUTĂ e căutată OFICIAL

Poliţiştii au dat publicităţii semnalmentele tinerei de 23 de ani din Arad care a dispărut în urmă cu câteva zile.

Cazul a fost prezentat încă de atunci de ziarul nostru, care a preluat apelul partenerului de viaţă al tinerei în speranţa că va ajuta la găsirea acesteia.

La vremea respectivă, surse din Poliţie au precizat pentru NewsAr.ro că familia tinerei nu a fost de acord cu mediatizarea cazului.

Între timp, lucrurile au „evoluat”, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad dând publicitătii următoarele:

„În dimineața zilei de 29 octombrie a.c, ILISIE CRISTINA-GEORGETA, de 23 de ani, a plecat de la domiciliul ei, de pe raza municipiului Arad și de atunci nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime 165 cm, aprox. 60 kg, constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr șaten, lung.

Când a fost văzută ultima data, tânăra purta pantaloni jeans de culoare închisă, geacă roșie și încălțăminte sport mov. Are asupra sa o poșetă de culoare închisă.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea celei dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție”.

Între timp, partenerul de viaţă al tinerei şi-a şters de pe reţeaua de socializare apelurile făcute în speranţa găsirii acesteia. Şi, foarte ciudat, contul de Facebook al Cristinei Ilisie fost la rândul lui şters.

Citeşte şi:

NEWS ALERT: Tânără DISPĂRUTĂ din Arad! Partenerul de viaţă şi COPIII o caută cu DISPERARE: „Mă tem pentru viaţa ei”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.