NEWS ALERT/ Fetiță de DOI ani, ARSĂ într-un INCENDIU (UPDATE)

NEWS ALERT/ Fetiță de DOI ani, ARSĂ într-un INCENDIU (UPDATE)

Un copil de patru ani a suferit arsuri în urma unui incendiu, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Focul a izbucnit la o casă particulară din Pecica. Potrivit primelor informații a rezultat o singură victimă, un copil de 4 ani.

La fața locului intervin pompierii și echipaje medicale.

UPDATE 1/ Incendiul este limitat și localizat. Copilul este preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. „Din primele informații copilul are arsuri de gradul II pe aproximativ 60 % din suprafața corpului”, a precizat George Pleșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE 2/ Echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă a plecat pentru a acorda sprijin echipajului de pe ambulanță pentru preluarea copilului.

UPDATE 3/ Incendiul a fost lichidat. Victima, o fetiță de 2 ani, are arsuri de gradul II și III pe  60% din suprafața corpului. Aceasta a fost preluata de echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă. „Nu s-a stabilit unitatea spitalicească unde va fi transportată. Posibil în primă fază la Unitatea de Primiri Urgențe Arad”, a mai declarat George Pleșca.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.