NEWS ALERT/ Cumpărătorii a două produse vândute de LIDL sunt ÎN MARE PERICOL! Vezi AVERTISMENTUL reprezentanţilor magazinului

NEWS ALERT/ Cumpărătorii a două produse vândute de LIDL sunt ÎN MARE PERICOL! Vezi AVERTISMENTUL reprezentanţilor magazinului

Lidl anunţă că producătorul belgian Greenyard  N.V. retrage preventiv următoarele produse, indiferent de termenul de valabilitate: „Freshona” Spanac preparat cu smântână (450 g), şi „Freshona” Fasole galbenă tăiata (450 g). Nu este exclus ca produsele congelate enumerate mai sus să fie contaminate cu Listeria monocytogenes, arată reprezentanţii Lidl pe site-ul magazinului.

Potrivit informării, „Listeria monocytogenes poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Listerioza), cu simptome similare gripei. La anumite grupe de persoane (gravide, copii, persoane în vârstă sau cu un sistem imunitar scăzut) pot apărea simptome severe. Având în vedere riscul asupra sănătății, consumatorii trebuie neapărat să țină cont de această retragere și să nu consume produsele în cauză”

Produsele în cauză ale producătorului belgian Greenyard N.V. au fost vândute de către Lidl România, se arată în informare.

„Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl Româniaa reacționat fără întârziere și a scos produsele în cauză de la vânzare. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această retragere vizează exclusiv produsele congelate enumerate mai sus ale producătorului belgian Greenyard N.V. Alte produse congelate vândute de către Lidl România inclusiv alte produse congelate marca «Freshona» ale altor producător nu sunt afectate de această retragere”, se mai precizează în informare.

Vezi aici informarea celor de la Lidl: Anunt-Informatie-importanta-pentru-consumator-01.

Loading...
  1. sunt doar pentru Romania, sau si pentru restul europei?

    Raspunde
  2. buna intrebare!! 😉

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.