NEWS ALERT: Familie din Arad, ATACATĂ de DOI CÂINI de LUPTĂ (FOTO + VIDEO)

NEWS ALERT: Familie din Arad, ATACATĂ de DOI CÂINI de LUPTĂ (FOTO + VIDEO)

Câinii deținuți de o familie din Arad i-au atacat astăzi pe membrii acesteia, care au fost nevoiți să se baricadeze în casă.

La fața locului au intervenit jandarmii arădeni, care au fost chemați printr-un apel la 112.

„S-a întâmplat în această după-amiaza, în casa unei familii cu doi bunici și o nepoțică, când unul dintre cei doi câini pe care aceștia îi dețin a devenit agresiv si a mușcat-o pe femeie. Soțul a sărit în ajutorul acesteia, însă a căzut și el victimă, fiind mușcat în repetate rânduri. Mai mult și cel de al doilea câine a devenit agresiv. În lupta pentru viața lor, cei doi bunici și-au luat nepoțica în brațe și s-au baricadat într-o camera de la parterul imobilului”, anunță Jandarmeria.

Un vecin a fost cel care a auzit strigătele de ajutor și câinii lătrând. Bărbatul a sunat numaidecât la 112 iar un echipaj de Jandarmerie și unul de ambulanță au fost direcționate la adresa indicată.

Ajunși la fața locului jandarmii i-au găsit pe proprietari baricadați într-o cameră, strigând de la geam după ajutor. Câinii agresivi erau liberi în curte.

„Jandarmii au analizat repede situația și au luat decizia să folosească materialele de restabilire a ordinii publice, respectiv scutul de protecție, tonfa și spray-ul iritant lacrimogen. Astfel au reușit să-i izoleze pe cei doi câini agresivi după care, cu ajutorul scuturilor de protecție, i-au împins și imobilizat în colțul unei anexe până la sosirea echipajului de ecarisaj. În același timp, echipajul medical a intervenit pentru acordarea primului ajutor celor două victime, care prezentau numeroase răni pe tot corpul. Bunicii au fost transportați la spital, nu înainte ca echipajul de Jandarmerie să-i asigure că vor avea ei grijă de nepoțică până la sosirea mamei”, arată Jandarmeria.

De remarcat, că unul dintre câini, cel mai agresiv, a fost anesteziat și transportat la Adăpostul Public Arad, urmând ca proprietarii să ia o decizie în privința lui.

  1. […] post NEWS ALERT: Familie din Arad, ATACATĂ de DOI CÂINI de LUPTĂ (FOTO + VIDEO) appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.