NEWS ALERT/ Gheorghe Falcă s-a DEZLĂNŢUIT după întâlnirea cu Dragnea

NEWS ALERT/ Gheorghe Falcă s-a DEZLĂNŢUIT după întâlnirea cu Dragnea

Gheorghe Falcă, primarul Aradului, s-a dezlănțuit după discuțiile care au avut loc astăzi între primarii de municipii reședință de județ și liderul PSD Liviu Dragnea, informează stiripesurse.ro.

Între altele, Falcă a declarat: „Nu am ajuns la o soluție. Astăzi s-a confirmat de către domnul ministru de Finanțe că banii vor fi mai puțini dacă trec la noi cheltuielile sociale. Discutăm de un miliard de euro responsabilitate a administrației locale”.

„În final, domnul Dragnea ne-a spus: «Ce vreți să facem? Bugetul trebuie închis cumva!» Ceea ce înseamnă că bugetul se închide pe administrațiile locale”, a conchis Gheorghe Falcă.

Primarul Aradului a fost citat şi de Digi24. „Nu ne-am înțeles. Cel mai dureros este că cifrele, care sunt cifre, pentru unii arată ceva, pentru alții altceva”, a spus Falcă.

De remarcat, că președintele PSD Liviu Dragnea a dat asigurări că primăriile și consiliile județene vor avea cel puțin la fel de mulți bani ca în bugetul de anul trecut.

Surse: stiripesurse.ro, Digi24.ro

  1. Se pare că adevărul este undeva la mijloc ! Banii nu sunt mai puțini ca anul trecut ba ceva mai mulți dar… aici este un ..dar ”Socialul” care odată și odată tot pe primării ar fi picat… Până la urmă banii pt. ajutorul social vor trebui dați doar celor ce sunt în situații deosebite nu ”votanților neiubitori de muncă și …bețivi”, iar asta depinde cine dă banu și dacă este al lui ! Ar fi un început dar dacă lucrurile nu s-ar opri aici… și s-ar lua în vedere și pensiile ”special de nesimțite” ce nu reflectă contributivitatea și sunt un plus la pensia normală ! Dar beneficiarii nu sunt aceeași, mai ales că ei fac legile !

    Raspunde
  2. duceti microfoanele la dezinfectat! iar a scuipat pe ele :)))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.