NEWS ALERT: Grav ACCIDENT pe un drum național din județ. Un camion cu BITUM FIERBINTE s-a RĂSTURNAT. O altă mașină, făcută PRAF (UPDATE + FOTO 2)

NEWS ALERT: Grav ACCIDENT pe un drum național din județ. Un camion cu BITUM FIERBINTE s-a RĂSTURNAT. O altă mașină, făcută PRAF (UPDATE + FOTO 2)

Un grav accident a avut loc în această după-amiază pe Drumul Național 79 A între localitățile Almaș și Joia Mare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un camion încărcat cu bitum fierbinte.

Camionul s-a răsturnat și s-a scurs bitum pe șosea. În celălalt autoturism implicat, o persoană a rămas încarcerată între fiarele contorsionate. Pompierii au acționat pentru extragerea acesteia din mașină și pentru răcirea bitumului din cisternă.

La fața locului au fost trimise echipaje medicale, inclusiv elicopterul SMURD.

DN 79 A este blocat total.

UPDATE 1: Victima a suferit arsuri

ISU Arad informează că victima a fost scoasă în viață din autoturismul prins sub camionul răsturnat. Persoana prezintă traumatisme și arsuri pe membrele inferioare.

UPDATE 2: Cum a avut loc accidentul

„Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că astăzi, în jurul orei 13:00, un bărbat de 53 ani, din județul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă pe DN 79 A, dinspre Joia Mare spre Almaș, pentru a evita impactul cu un autoturism care staționa neregulamentar într-o curbă, a frânat, părăsind partea carosabilă. Autoutilitara a intrat în tangaj, răsturnându-se oblic pe axul drumului, iar încărcătura de bitum pe care o transporta a căzut peste un autoturism condus de un bărbat de 71 ani, din Pleșcuța. În urma impactului, bărbatul de 71 de ani a rămas încarcerat în autoturim și a suferit arsuri în zona feței, brațelor și a membrelor inferioare, cauzate de bitum. Ambele persoane implicate în acccident au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma concluziilor medico-legale se va realiza încadrarea juridică a faptei, în acest moment accidentul fiind clasificat ca fiind ușor”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: ISU Arad

Foto: DRDP Timișoara

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.