Mai multe articole din rubrica "" ↑

Incendiu în Cartierul Verde. ARDE o CASĂ. UPDATE + GALERIE FOTO și VIDEO

Incendiu în Cartierul Verde. ARDE o CASĂ. UPDATE + GALERIE FOTO și VIDEO

Un incendiu a izbucnit astăzi la orele amiezii, la o casă aflată la ieșirea din Arad.

Potrivit ISU Arad, este vorba despre un imobil situat la ieșirea din municipiu spre Oradea, în Cartierul Verde.

La fața locului intervin echipaje SMURD din Arad și Timișoara cu 13 subofițeri, o autospecială APIC cu un ofițer și autospecialele AT5002, A9000 și S42.

UPDATE

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu două echipaje de stingere, un echipaj de salvare și lucru la înălțimi, un echipaj SMURD cu sprijinul SVSU Livada cu un echipaj, pentru stingerea unui incendiu la o locuință în afara municipiului Arad, informează ISU Arad.

În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe aproximativ 150 mp cu posibilități de extindere la întreg complexul de locuințe. Locuințele în acel complex sunt lipite una de alta cu acoperiș la același nivel față de pereții despărțitori din zidărie. S-a intervenit aproximativ pentru limitarea extinderii incendiului și după aproximativ 45 de minute de intervenție s-a reușit localizarea acestuia fiind salvat 90% din complexul de case.

A ars acoperișul unei locuințe și s-a degradata parțial la alte două. Cauza incendiului este scurt circuit electric la un ventilator aflat în tavanul din baie, spun cei de la ISU Arad.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.