NEWS ALERT: Motociclist RĂNIT în pădure! Intervenție DIFICILĂ a salvatorilor într-un loc greu accesibil (UPDATE)

NEWS ALERT: Motociclist RĂNIT în pădure! Intervenție DIFICILĂ a salvatorilor într-un loc greu accesibil (UPDATE)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad desfășoară în aceste momente o intervenție dificilă în pădure, pentru salvarea unui motociclist care a suferit un accident.

Motociclistul accidentat se află în pădure la Ghioroc, într-un loc greu accesibil.

„Detașamentul de Pompieri Arad intervine acum în localitatea Ghioroc, în sprijinul SAJ Șiria, pentru scoaterea unei persoane din pădure, victima a unui accident de motocicletă. Persoana prezintă posibil fractură la unul din membrele inferioare. Drumul este inaccesibil pentru ambulanță. Se intervine cu o autospecială de teren 4×4, o autoșenilată 8×8 și 4 subofițeri. Intervenția este în dinamică”, a anunțat ISU Arad.

„Echipajele au ajuns la locul intervenției, deplasarea pană la victimă se va face cu autosenilata. Terenul nu permite deplasarea nici cu autospeciala de teren”, a precizat, ulterior, George Pleșca, purtător de cuvânt al ISu Arad.

UPDATE: Victima a fost găsită și coborâtă până la echipajul Serviciului de Ambulanță Județean de către un echipaj de poliție care a urcat la rănit împreună cu un localnic, infomrează ISU Arad. Victima prezintă o fractură la picior și a fost transportată la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județenean de Urgență Arad.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.