NEWS ALERT/ Percheziții de AMPLOARE ale polițiștilor. Lovitură DURĂ pentru o rețea de TRAFICANȚI

NEWS ALERT/ Percheziții de AMPLOARE ale polițiștilor. Lovitură DURĂ pentru o rețea de TRAFICANȚI

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din IGPR, au demarat în această dimineaţa 98 de percheziţii în 22 de judeţe şi în Capitală, la persoane bănuite de comercializarea ilegală de tutun, la depozite şi la oficii utilizate pentru livrarea tutunului prelucrat.

„Activităţile se desfăşoară în cinci dosare penale, instrumentate de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciile de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, Dâmboviţa, Olt şi Teleorman, sub supravegherea Parchetelor de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria”, se arată în comunicatul dat publicității de Poliție.

Percheziţiile au loc pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Dâmboviţa, Călăraşi, Ilfov, Olt, Dolj, Argeş, Arad, Bihor, Ialomiţa, Ilfov, Botoşani, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Gorj, Hunedoara, Sibiu, Timiş, Prahova, Tulcea şi Vâlcea.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, al Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei Rutiere, Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din Poliţia Română şi al luptătorilor pentru acţiuni speciale din judeţele pe raza cărora se desfăşoară descinderile.

În activităţi sunt angrenaţi şi specialişti ai Direcţiei Generale a Vămilor, cu două echipaje canine.

Potrivit anchetatorilor este vizată o rețea care ducea frunze de tutun din Bulgaria având ca destinație alte țări din UE. Tutunul era prelucrat, însă, și comercializat clandestin în România.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.