NEWS ALERT/ Pericol de MOARTE în cazul unui produs de la Kaufland! Magazinul îl RETRAGE de la comercializare

NEWS ALERT/ Pericol de MOARTE în cazul unui produs de la Kaufland! Magazinul îl RETRAGE de la comercializare

Kaufland a anunțat că retrage de la comercializare un produs din motive ce țin de protejarea consumatorilor.

Potrivit unei informă date publicității ieri, Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul „Jucărie zornăitoare pentru bebeluși”.

Acesta are COD EAN : 4337185357206, Lot: 1151870-1418 (lotul este inscripționat pe produs).

„În cazul acestui produs, în anumite condiții, clopoțelul zornăitor se poate detașa din interiorul jucăriei. În situația în care bebelușii sau copiii mici l-ar putea înghiți, există pericolul sufocării. Clienții care au achiziționat acest produs sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească. Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat imediat și a retras de la vânzare produsul menționat. Cei care au cumpărat acest produs se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se arată în informarea dată publicitățiii de reprezentanții Kaufland.

Pentru informații, clienții au la dispoziție numărul de telefon al Centrului Relații Clienți, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din rețelele Orange, Vodafone, Telekom, Upc România şi RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 8 – 20, iar sâmbăta în intervalul 8 – 17.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.