NEWS ALERT/ Tânără LOVITĂ de maşina Poliţiei pe trecerea pentru pietoni!? (UPDATE 2)

NEWS ALERT/ Tânără LOVITĂ de maşina Poliţiei pe trecerea pentru pietoni!? (UPDATE 2)

O faptă reprobabilă s-ar fi petrecut în această dimineaţă pe o trecere pentru pietoni din Podgoria.

Potrivit unei postări pe Facebook (vezi jos!), o tânără ar fi fost trântită la pământ, pe trecerea pentru pietoni, de o maşină a Poliţiei. Fapta ar fi avut loc în timp ce semaforul arăta culoarea verde pentru pietoni iar poliţiştii nici măcar nu au oprit să vadă în ce stare e tânăra.

Maşina a fost fotografiată şi imaginea a fost postată pe reţeaua de socializare, însoţită de comentariul de mai jos.

UPDATE 1/ Potrivit primelor informaţii, evenimentul a fost unul minor şi este posibil ca poliţiştii să nu fi observat persoana căzută la pământ.

UPDATE 2/ De remarcat, că până la orele prânzului la Poliţie nu a fost depusă nici o plângere în legătură cu incidentul. De asemenea, autoarea postării de pe Facebook nu a răspuns, deocamdată, încercărilor noastre de a o contacta.

  1. cum adica a impins-o??

    Raspunde
  2. Polițiștii se află tot timpul în misiune și sincopele din traficul auto și pietonal se datorează uriașei responsabilităși ce apasă pe caschetele lor…
    Nimic nou sub soare !

    Raspunde
  3. Draga autor!
    De ce publicati date cu caracter personal? Persoana ce a semnalat aspectele de mai sus face parte dintr-un grup inchis! Prin faptul ca dvs. publicati numele dansei publicului larg, incalcati legea cu privire la potectia datelor cu caracter personal.

    Raspunde
    • Datele de pe retelele de socializare sunt publice. In fine, la o adica presa poate ivoca interesul public. Or, interesul public e ca asemenea fapte sa fie date in vileag. O zi buna!

      Raspunde
  4. Stimate autor, ati cerut acordul dnei care a facut postarea de a-i publica datele personale (poza profil, nume, prenume), sunt date cu caracter personal. Puteati sa le blurati avand in vedere ca postarea a fost facuta pe un grup inchis , nu public. In alta ordine de idei , politia ar trebui sa se autosesizeze si sa ia la “puricat” camerele de supraveghere din zona respectiva si sa aplice sanctiuni drastice celui incriminat daca fapta se adevereste.

    Raspunde
    • Datele personale postate de catre orice persoana pe facebook sunt date publice potrivit unei decizii a ICCJ.

      Raspunde
    • Stimata doamnă Ioana (răspunsul este valabil şi pentru domnul Ion), datele expuse pe Facebook sunt publice. Iar un grup cu zeci de mii de utilizatori e tot public. În altă ordine de idei, postarea doamnei trebuie promovată cât mai mult, să ajungă la cât mai multă lume. Face bine societăţii, nu credeţi? Bravo pentru atitudinea doamnei care a postat pe Facebook, pentru ca semnalat o faptă nelalocul ei. Câţi ar fi trecut nepăsători?

      Raspunde
  5. Autor de toata jena :/
    Postezi orice oricand fara acordul nimanui ,macar cenzureaza poza de profil si numele , ca nu-i ma-ta.

    Raspunde
  6. mda…baietii destepti incearca sa schimbe subiectul… subiectul e ca o domnisoara a fost atinsa de masina politiei nu ca ziarul a dat postarea respectivei de care se face atata caz! 😉

    Raspunde
  7. altora li se ia carnetul pentru neacordare de prioritate la pietoni, dar acest fapt ete probabil pentru Politia romana unul normal si justificat!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.