NEWS ALERT/ Turist CĂZUT de pe zidurile Cetăţii Şoimoş! Echipajul SMURD nu a putut ajunge la el. UPDATE: Misune DIFICILĂ de salvare

NEWS ALERT/ Turist CĂZUT de pe zidurile Cetăţii Şoimoş! Echipajul SMURD nu a putut ajunge la el. UPDATE: Misune DIFICILĂ de salvare

Un turist a căzut în această după-amiază de pe zidurile Cetăţii Şoimoş, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Accidentul a fost anunţat printr-un apel la 112 iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj al SMURD Vladimirescu.

George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, a precizat că echipajul de la Vladimirescu nu a putut ajunge la victimă, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul Detaşamentului Arad.

Spre Cetatea Şoimoş au pornit un echipaj de salvatori de la înălţime şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

UPDATE 1: „Pacientul a fost stabilizat de echipajul SMURD Vladimirescu. Are fractură deschisă la un picioar. A ajuns şi echipajul de salvare de la înălţime. Vor stabili metodă de coborâre”, informează ISU Arad.

UPDATE 2: ISU Arad informează că în jurul orei 19,30 victima nu fusese încă coborâtă, echipajele ISU fiind în curs de realizare a unui dispozitiv cu frânghii şi scripeţi pentru a o putea transporta la poalele dealului în vârful căruia se află cetatea.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.