NEWS ALERT/ Ultrașii UTA-ei s-au dus peste conducerea RECONS (FOTO) – UPDATE

NEWS ALERT/ Ultrașii UTA-ei s-au dus peste conducerea RECONS (FOTO) – UPDATE

Ultrașii UTA-ei s-au dus în această dimineață peste conducerea RECONS, cerând explicații pentru ceea ce se întâmplă la Stadionul „Francisc Neuman”.

Gestul acestora vine ca urmare a faptului că există temeri legate de faptul că UTA ar putea fi pusă în situaţia de nu putea disputa meciul cu Farul, programat duminică, pe arena din Calea Aurel Vlaicu.

La sosirea ultraşilor la sediul RECONS de la Ştrandul Neptun, Nicolae Mehelean, directorul societăţii, nu se afla acolo. Acesta a sosit în jurul orei 10,30 şi a început să stea de vorbă cu ultraşii, cărora le-a spus că sunt dezinformaţi.

UPDATE 1: Mehelean și-a luat angajamentul că va rezolva tot ce ține de el

Suporterii și-au exprimat toate nemulțumirile legate de stadion, care nu sunt deloc puține. Printre probleme, aceștia au amintit de faptul că încă nu s-au luat măsuri cu privire la infiltrarea apei prin tribună, de calitatea proastă a sonorizări de pe stadion, de gardul din fața stadionului și nu numai.

Directorul Nicolae Mehelean nu a recunoscut aceste acuzații însă în finalul discuției acesta a promis că își ia angajamentul că va rezolva tot ce ține de el. Acesta a afirmat faptul că stadionul a fost preluat de la Tehnodomus cu aceste probleme.

În final, ultrașii au ținut să îl informeze pe Mehelean că aceasta că a fost ultima șansă de dialog rezonabil după toate cele întâmplate.

UPDATE 2: Ce spun ultrașii

„În această dimineață am făcut o vizită spontană la sediul Recons pentru a ne lămuri cu privire la ultimele știri apărute în legătură cu situația stadionului Francisc Neuman. Ni s-a transmis că informațiile pe care le avem sunt false și am fost asigurați că Recons nu va fi nicidecum o piedică în calea echipei UTA în ceea ce privește buna desfășurare a meciurilor din acest sezon. Am fost asigurați din nou de cele mai bune intenții, însă, din păcate, nu există încă un contract între UTA și Recons, iar la stadion clubul se confruntă cu aceleași obstacole și dificultăți (inundații, breșe și crăpături, starea deplorabilă a gazonului, probleme tehnice, imposibilitatea de a-și desfășura activitatea sau de a folosi și îmbunătăți spațiile din incinta arenei, etc.). Sperăm că după acest dialog se vor lua măsuri și așteptăm să se rezolve lucrurile așa cum ni s-a promis deoarece nu vom mai accepta ca UTA și casa ei să fie batjocorite!”, transmite Ultras Arad.

  1. recons e in subordinea primariei arad, primarul da ordine si recons executa.

    Raspunde
  2. […] post NEWS ALERT/ Ultrașii UTA-ei s-au dus peste conducerea RECONS (FOTO) appeared first on […]

    Raspunde
  3. adica v-ati dus si l-ati rugat frumos sa nu fie magar !
    data viitoare , trebuie anuntati toti suporterii , si trebuie mers peste acest mehelean ,iar fiecare om care se considera jignit sa ii dea cate o palma sau cate un picior in cur .

    Raspunde
  4. in cur…in kapp!!!!!persoana non-grata in orasul nostru,bagat la puscarie daca face ilegalitati,tot neamul dansului-linsat si huluit pe stadion.se poate????

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.