NEWS ALERT: Un nou ACCIDENT la Vladimirescu! Femeie LOVITĂ de autoturism (UPDATE)

NEWS ALERT: Un nou ACCIDENT la Vladimirescu! Femeie LOVITĂ de autoturism (UPDATE)

O femeie a fost lovită de o mașină pe DN 7, în Vladimirescu.

Potrivit primelor informații, femeia ar fi fost lovită de un camion. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, unde s-au format cozi kilometrice.

Evenimentul rutier vine la o zi după cel de ieri, în care o tânără de 27 de ani, însărcinată, a fost omorâtă de o mașină condusă de un bărbat de 79 de ani.

UPDATE: Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că:
Astăzi, 13 februarie, în jurul orelor 14:50, un bărbat de 44 de ani, din județul Brașov, a condus o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, pe D.N. 7, sensul de mers Deva -Arad, pe raza localității Vladimirescu, și nu a acordat prioritate unei femei de 71 de ani, angajată în traversarea regulamentară a trecerii de pietoni (marcată și semnalizată cu indicator rutier) din apropierea Bisericii Ortodoxe.
În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului.
În cauza a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: Arhiva

  1. Platitor de taxe si impozite in Vladimirescu 13 februarie, 2020, 5:03 pm

    Primar de CACAT ! In loc sa faca ceva cu traficul se ocupa de harjoneli ( replici ) prin presa. Asta e preocuparea lui, replicire prin fituica de Vladimirescu nu cetatenii platitori de taxe si impozite din cea mai mare comuna din Romania. Accesele din si in cele mai mari cartiere dijn Vladimirescu( Europa si Via Carmina) sunt cele mai periculoase si el da din umeri. Mor oameni pe capete la intersectii si el spune ca nu poate face nimic.

    Raspunde
  2. BULANGIULE platitor de taxe si impozite traficul pe DN 7 este foarte intens si nu este treba primarului .POLITIA NU FACE CE TREBUE.INTREABA DEZVOLTATORII DI N VIA CARMINA””’ EUROPA DE CE NU ISI FAC TREABA.

    Raspunde
    • Domnule anonim.s a intamplat pe raza localitatii?esre vina primarului chiar daca este pe drumul primcipal.primarul poate veni cu propunerile pe care poliria rutiera impreuna cu cj ul ke aproba.daca tu nu stii oranduirea mai bine taci.ori pe domnul crisan il doare undeva ca si asa nu va mai candida?

      Raspunde
  3. Stie cineva cine este doamna

    Raspunde
  4. un primar vremelnic că toate trec 14 februarie, 2020, 9:36 am

    Da știu eu cine este doamna. Nu obișnuiesc să fac comentarii nici pro nici contra Din critici dacă constat că sunt pe bune învăț și încerc să mă corectez. Din laude mai primesc câte o gură de aer dar mă feresc să urc cu capu-n nori. Pentru doamna cu ,, căcatu,, -n gură sau în pix doar atât: DACA AVEȚI DREPTATE CONVOCAȚI TOȚI CETĂȚENII PLĂTITORI DE TAXE DIN CARTIERUL PE CARE CU ONOARE ÎL ADMINISTRAȚI LA O ÎNTÂLNIRE PUBLICĂ CU PRIMARUL , de căcat cum spune-ți dvs. Și lămurim cum e cu taxele. Vedem atunci cine minte, cine fură, pe cine fură , cine încalcă legea și cu ce scop și cu ce urmări, PENTRU LINIȘTEA ȘI CONFORTUL, CETĂȚENILOR CARE AU PLĂTIT PENTRU ACEST CONFORT. Aștept comunicarea de către dvs. a datei întâlnirii cu cetățenii , dată și convocare pe care o stabiliți . Propun locația Casa de Cultură Vladimirescu. Sunt primarul stropit, zic eu la nervi, cu c…t din propria-i traistă de o ……. domnișoară………..frustrată…..

    Raspunde
  5. Doamna la care ii pute gura sa stiti ca s-au facut demersuri pentru amplasarea unui semafor in VLADIMIRESCU in centru dar nu sa aprobat.ACCESELE IN CARTIERE PRIVATE LE REVIN DERZVOLTATORILOR .Si-au luat bani si nu-i mai intereseaza accesele !

    Raspunde
  6. Daca tot exista o petitie de testare obligatorie a soferilor cu varsta de peste 60 ani ,ar trebui acum si o petitie pentru cei cu varsta intre 40 – 50 ani ! Concluzia este ca sistemele de preavertizare si avertizare lipsesc in multe locuri in Arad !

    Raspunde
    • La preschbarea permisului se face un test sumar. Dar nu se reface testul psiho si de reflexe. Ce e mai important, e omis. Foarte multi nu ar mai lua daca s-ar pune astea. De legislatie nu mai zic. Am dat acum cativa ani testul ala scurt de 13. Peste jumate l-au picat, si e cel mai simplu test posibil.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.