NEWS ALERT/ Un NOU SCANDAL legat de DEZINFECTANŢII utilizaţi în spitale (VIDEO)

NEWS ALERT/ Un NOU SCANDAL legat de DEZINFECTANŢII utilizaţi în spitale (VIDEO)

Oamenii legii au început, astăzi, percheziţii la sediile unor societăţi care produc, importă şi comercializează dezinfectanţi pentru spitalele din întreaga ţară.

Potrivit informaţiilor oficiale, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, efectuează astăzi cinci percheziţii domiciliare, în București și județele Ilfov și Prahova, la domiciliile unor persoane fizice și la sediile sociale și punctele de lucru ale unor societăți comerciale ce produc, importă și comercializează produse biocide. Acțiunea se desfășoară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, zădărnicirea combaterii bolilor și comercializarea de produse alterate.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2018, ar fi fost fabricate și comercializate către diverse unități spitalicești de pe teritoriul ţării produse biocide utilizate la dezinfecția suprafețelor, care nu îndeplineau însă standardele de performanță în distrugerea bacteriilor.

Video: Realitatea pe NET

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.