NEWSAR vă mulţumeşte tuturor şi vă urează LA MULŢI ANI!

NEWSAR vă mulţumeşte tuturor şi vă urează LA MULŢI ANI!

A mai trecut un an prin noi, vorba cântecului, şi iată că păşim în 2015. Cu acest prilej, vă urăm tuturor celor care ne citiţi pagina, dar şi celor care ne veţi citi de acum înainte sau nu ne veţi citi niciodată, sănătate şi fericire în noul an şi să vă bucuraţi de tot ceea ce este mai bun! Nouă ne dorim în primul rând putere de muncă şi tăria de a rezista în faţa încercărilor de orice fel.
2014 a fost încă un an care a reconfirmat consolidarea agenţiei noastre media în peisajul presei locale din Arad, lucru pentru care vă mulţumim în primul rând vouă, celor care ne-aţi accesat site-ul în anul care s-a încheiat, pentru că ne daţi încrederea şi puterea de a merge mai departe.
În 2015 vom continua, aşa cum v-am obişnuit, să ne adresăm unui segment matur de cititori. Adică, celor care doresc să primească informaţii serioase, în timp real. Aşadar, continuaţi să citiţi azi ce scriu ziarele de mâine!
Acestea fiind spuse, echipa NEWSAR vă urează LA MULŢI ANI!!!

  1. mai vatmane de pe imperio 1064,cate clase ai de vb asa cu oamenii?marti la 15-05 la teatru neai explicat intr-un mod de vai si amar ca un bou(care esti dumeta) tia blocat linia.Nu ASA se vb cu oameni ba boule de vatman.si mai te lauzi ca esti prieten cu falca primarul,paI RUSINE si acestuia si ctp-istilor daca e asa.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.