Nici n-a fost greu! PSD are, din nou, premier desemnat. EXPLICAŢIA lui Iohannis

Nici n-a fost greu! PSD are, din nou, premier desemnat. EXPLICAŢIA lui Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a desemnat-o premier, după consultările cu partidele parlamentare, pe Viorica Dăncilă, propusă de coaliţia PSD – ALDE.

Gestul i-a dezamăgit pe foarte mulţi dintre susţinătorii lui Iohannis, dar în special pe liberali, care au făcut presiuni pentru ca Preşedintele României să nu mai desemneze un premier de la PSD.

Iată cum a justificat Klaus Iohannis acceptarea propunerii social-democraţilor: „Am ascultat foarte multe opinii legate de formarea noului Guvern, de desemnarea prim-ministrului. Astăzi am ascultat opiniile și argumentele politicienilor, dar am reușit ieri, aseară și azi, între întâlniri, să ascult și opiniile oamenilor simpli, să citesc mesaje inclusiv pe rețelele de socializare. Sunt foarte multe opinii și argumente. Sunt argumente legate de politica partidelor. Sunt multe argumente legate de politica internă a României, de politica externă și de securitatea României. Am ascultat și am citit cu atenție toate aceste opinii și le-am cântărit. Fiindcă acum trebuie să decid. PSD dispune de o majoritate. Cântărind toate argumentele, am decis să dau PSD încă o șansă și să desemnez persoana propusă de PSD – Viorica Dăncilă. Dar, acum, PSD trebuie să performeze. Românii au mari așteptări”.

  1. ``ANGELICA ARONET 17 ianuarie, 2018, 7:26 pm

    foarte bine sa fie lasati sa-si duca progamul la rezplvare favorabil ptr un trai mai bun

    Raspunde
    • ce prostii vorbesti femeie? esti beata?

      Raspunde
      • Este o opinie , ce este așa de greu de înțeles?! De ce se merge exlusiv pe principiul , cine nu-i cu noi este împotriva noastră? De ce vi se pare normal ca 4 ani Romania să fie doar țara certurilor și demonstrațiilor…poate că ar fi vremea să devenim o țară normală, iar ăștia să fie chiar ”obligați”să-și ducă programul la îndeplinire și normal trași de urechi dacă gafează … ce i care vor să câștige alegerile să vină la rândul lor cu propuneri competitive și viabile mai bune ! Este ..concurență ! Fără exagerare dar Iohanis nu a greșit deloc, o să vedeți că eurodolarul va începe să scadă la valoarea adevărată , fară speculațiile de moment economico /politice artificiale, importantă este țara nu răzbunările .

        Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.