Nici nu și-a dat seama că și-a pierdut portofelul când a fost chemat la Poliția Locală să-l recupereze

Nici nu și-a dat seama că și-a pierdut portofelul când a fost chemat la Poliția Locală să-l recupereze

Un bărbat a avut parte de o surpriză după ce a fost anunțat să meargă să-și recupereze portofelul, când nici măcar nu a știut că l-a pierdut.

„Nu mică i-a fost mirarea unui bărbat din Covăsânț joi, 6 iunie 2017, în momentul în care a fost chemat să își recupereze portofelul, despre care nici nu sesizase că nu îl mai are asupra sa, de la sediul Poliției Locale Arad”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale.

Cei care au găsit portofelul ce conținea o importantă sumă de bani (200 de euro și 433 de lei), precum și acte de identitate ale proprietarului, sunt doi dintre angajații S.C. RECONS. S.A. Aflați în timpul serviciului în zona Bisericii Roșii, M.C. și S.D. au găsit portofelul și l-au predat, de îndată, Poliției Locale Arad.

În scurt timp, proprietarul a fost identificat și s-a prezentat pentru a-și recupera portofelul și a le mulțumi celor care l-au găsit. Ș. T. este din Covăsânț și a admis că nici măcar nu băgase de seamă că nu mai are portofelul asupra sa atunci când a fost chemat să îl recupereze. „La rândul meu, am găsit de-a lungul timpului două portofele pe care le-am returnat proprietarilor. Se pare că astăzi am fost răsplătit cu un gest pe măsură”, le-a mărturisit bărbatul polițiștilor locali.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.