Nicolae Ioţcu a fost ELIBERAT DIN AREST. El se află, însă, sub CONTROL JUDICIAR

Nicolae Ioţcu a fost ELIBERAT DIN AREST. El se află, însă, sub CONTROL JUDICIAR

Nicolae Ioţcu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Arad, se află începând de astăzi sub control judiciar, potrivit unei decizii a Tribunalului Timiş, care a înlocuit măsura arestului la domiciliu.

Măsura controlului judiciar a fost instituită pe o perioadă de 60 de zile. În tot acest timp, Nicolae Ioţcu trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei, să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea acestuia de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.

De asemenea, Nicolae Ioţcu nu are voie să părăsească localitatea de domiciliu (Vladimirescu), decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar şi nu are voie să se apropie şi să comunice direct sau indirect, pe nici o cale, cu alţi participanţi la comiterea faptei de care este acuzat şi, desigur, nici cu martorii din dosar.

De remarcat, că şi DNA a fost de acord cu măsura controlului judiciar în acest caz.

În altă ordine de idei, Tribunalul Timiş a dispus începerea judecării cauzei.

Loading...
  1. frectie la un picior de lemn. bazaconii de judecatori si procurori

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.