Nicolae Ioţcu A REACŢIONAT DUR după trecerea deputatului ŞCHEAU la PDL!

Nicolae Ioţcu A REACŢIONAT DUR după trecerea deputatului ŞCHEAU la PDL!

Nicolae Ioţcu, preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, şi-a manifestat dezamăgirea într-o declaraţie de presă, în legătură cu trecerea deputatului Ioan Şcheau de la PSD la PDL, la numai câteva luni de când a făcut pasul de la PP-DD spre social-democraţie.

„Cu surprindere am aflat că deputatul Șcheau aderă la PDL Arad”, a spus Ioţcu, referindu-se şi la declaraţia pe care Şcheau a făcut-o într-un cotidian local: ,,PDL-ul de astăzi nu mai este PDL-ul de ieri pe care eu îl condamnam și pe care îl condamn și acum”.

„Eu sunt membru al partidului din 1996 și cele spuse de domnul Șcheau m-au jignit. M-au jignit și pe mine și pe alți colegi PDL-iști, oameni care în decursul anilor au făcut performanță politică și administrativă. Oameni cu credibilitate în fața arădenilor. Îi amintesc domnului Șcheau că el vine într-un partid care și-a pus amprenta pe modernizarea și dezvoltarea județului Arad. Un partid care a dat miniștri, secretari de stat și vicepremier României. Mă întreb ce știe acest om despre istoria acestui partid în Arad?

Și mi se pare de-a dreptul umilitor ca un traseist politic în CV-ul căruia nu găsești nimic, un personaj care nu își justifică indemnizația de deputat, nici măcar prin prezența în Parlamentul României datorită absențelor, să vină să condamne PDL-ul «vechi».

Dar, până la urmă, el are un pic de dreptate. PDL-ul de astăzi nu mai este PDL-ul de ieri. În PDL-ul de ieri erau oameni cu performanță politică și administrativă, cu o ținută morală care au impus respect și au fost respectați 15 ani de zile în Arad. Astăzi, este PDL-ul lui Țițirigă, Guțu, Chirilov, Șcheau, Riviș-Tipei și a altor traseiști politici.

Dar, până la urmă există o vorbă: «Spune-mi cu cine te aduni, ca să-ţi spun cine eşti». Și această vorbă se potrivește din ce în ce mai mult PDL-ului Arad de azi. Astăzi și eu sunt dezamăgit!”, a declarat Nicolae Ioțcu, membru al PDL Arad.

  1. cam tarzie reactia dle Iotcu. daca ieseati sa faceti publice de fiecare data derapajele lui Falca si acolitii (Pistru, Cionca, Tolea, Seculici ETC.) azi erati presedinte de partid si puteati sa-i spuneti Nu lui Scheau

    Raspunde
    • Niciodata nu-i tarziu!
      Incurajati-l pe dl.Iotcu sa faca „curat” in partid!
      Va garantez ca ar avea multi sustinatori!
      Poate ajunge presedinte de partid,linistit!Aradenii nu sunt orbi,vad cat de imlicat e acest om in activitati in interesul nostru!De fapt,opinia mea este ca „are coloana vertebrala”!

      Raspunde
  2. Traseismul e in flore nici in interes nu doare. de 25 de ani aceste lucruri se petrec pe plaiurile politice si ne miram ca toti fug de la un partid la altul. Alti vind partide pe nimic.Dispare sigla nume munca atitor oameni etc……

    Raspunde
  3. Calitatea oamenilor din jurul lui Falca scade pe zi ce trece. Iotcu are perfecta dreptate dar, din pacate e prea tarziu. Falca si familia Pistru au distrus PDL-ul

    Raspunde
    • Si atunci de ce nu se i-au masuri?
      De ce permiteti sa va fie partidul „invadat”cu astfel de „somitati”?E dezonorant pentru un partid sa fie reprezentat de astfel de oameni!De unde mai doriti atunci sa aveti voturi?Lumea,aradenii sunt bulversati!Nu uitati ca sunt oameni cu adevarat interesati de orasul lor care prefera sa stea acasa decat sa voteze cu comunistii(PSD)insa nu-i incanta nici sa sprijine” scursuri”!

      Raspunde
    • de care fam.Pistru vorbiti? Au divortat cica sa puna averea la adapost.Avere facuta din banii nostrii,ca doar nu o au din familie…toti stiu de unde provin.

      Raspunde
  4. Aveti dreptate domnule Iotcu,ce cauta astfel de ”personaje”in PDL?Unde este PDL-ul de altadata, noi aradenii ,pe acela il vrem,pe acela l-am sustinut de vreo doisprezece ani.Sper ca dupa prezidentiale sa avem alegeri la conducera judeteana a PDL Arad si sa preluati dumneavoastra presedentia.SUCCES!!1

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.