Nicolae Ioţcu: „Sunt mândru că de la Arad, întâiul oraş al Unirii, pot transmite un mesaj de salut românilor!”

Nicolae Ioţcu: „Sunt mândru că de la Arad, întâiul oraş al Unirii, pot transmite un mesaj de salut românilor!”

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a dat publicităţii un mesaj cu prilejul Zilei Naţionale a României.

„1 Decembrie este pentru toţi românii cea mai importantă sărbătoare, cel mai însemnat moment din istoria modernă a României, iar pentru noi, arădenii, o ocazie deosebită pentru a ne face cunoscute sentimentele de mândrie naţională. Împlinirea a 96 de ani de la Marea Unire este momentul ideal pentru a ne aduce aminte şi a promova rolul pe care Aradul l-a avut în acest proces de unitate naţională. Ne amintim cu recunoştinţă de cei care au pornit de aici, de la Arad, Marea Unire a Transilvaniei cu Ţara, cei care la Alba Iulia au fost figuri centrale ale înfăptuirii României Reîntregite.

Sunt mândru că de la Arad, întâiul oraş al Unirii, pot transmite un mesaj de salut românilor! Vă doresc şi îmi doresc să avem parte de o sărbătoare frumoasă, iar Dumnezeu să ne dea înţelepciunea şi puterea de a fi în slujba patriei noastre, de a cinsti memoria celor care s-au jertfit pentru a îndeplini visul unei întregi naţiuni!

La Mulţi Ani, România! La mulţi ani, Arad! La mulţi ani tuturor românilor!”, este mesajul lui Nicolae Ioţcu.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.