Nicu Alifantis & Fragile Band concertează la Teatrul de Vară

Nicu Alifantis & Fragile Band concertează la Teatrul de Vară

Consiliul Judeţean Arad și Centrul Cultural Judeţean Arad invită arădenii în această seară, de la ora 20,  la Teatrul de Vară, la un concert extraordinar susținut de Nicu Alifantis & Fragile Band.

„Fragile”, ca și construcție artistică, s-a născut în data de 17 decembrie 2013 și a fost un omagiu adus maestrului Radu Beligan la cea de-a 95-a aniversare a sa, sărbătorită la Banca Națională a României.

„Am pus laolaltă instrumentele vii, acustice, vibrând cu emoție, aidoma fibrelor pline de viață din care au fost zămislite, cu poezia ce erupe delicat sau cu vigoare sentimente, iubiri, trăiri, patimi, întâlniri, despărțiri, aidoma existenței noastre. Ce-a ieșit din această alchimie? O muzică în varii ritmuri și graiuri, o călătorie de la fadou la rock, pe șoapte de poezia românească, spaniolă, portugheză, greacă, aromână, un elixir al vieții, care, sper din tot sufletul, să vă bucure!”, mărturiseşte Nicu Alifantis.

Pe scena Teatrului de Vară vor fi prezenţi: Nicu Alifantis (voce, chitare, resonator, percuții), Mihai Neniță (vioară), Răzvan Mirică (chitare, doublesix, mandolină), Lyuben Gordievski (baian, acordeon, pian), Adrian Flautistu (contrabass, chitară bass), Victor Panfilov (sound director).

Video: Arhiva/youtube

Loading...
  1. […] Consiliul Judeţean Arad și Centrul Cultural Judeţean Arad invită arădenii în această seară, de la ora 20, la Teatrul de…The post Nicu Alifantis & Fragile Band concertează la Teatrul de Vară appeared first on NewsAr.ro. citește toată știrea… […]

    Raspunde
  2. Spectacolul a fost fascinant,de înaltă clasă! Muzică poezie,artă,măiestrie,prezente în acest spectacol minunat.Mulțumim maestre Nicu Alifantis,mulțumiri componenților formației ,,Fragile Band.
    Mulțumim Consiliului Județean pentru organizare.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.