Niculescu: „Am fost mai agresivi, dar sunt convins că Pâncota nu va retrograda“

Niculescu: „Am fost mai agresivi, dar sunt convins că Pâncota nu va retrograda“

CS Mioveni a reușit primul succes din anul 2015 chiar pe terenul divizionarei secunde arădene datorită golului înscris de Năstăsie. Jucătorii lui Claudiu Niculescu au avut de evoluat și aproape 60 de minute cu un om în minus datorită eliminării lui Ayza pentru proteste.
„A fost un meci de luptă, în care consider că noi am fost mai agresivi decât adversarii noștri. Am făcut un joc bun, chiar dacă am jucat aproape o oră în inferioritate numerică. Am început bine meciul, cu două ocazii clare și acel gol, cred că dacă rămâneam 11 la 11 pe teren, altul ar fi fost scorul final. Sunt mulțumit de băieți, veneam după o perioadă în care nu reușeam să ne descătușăm, nu marcam, pierdeam puncte importante. Dar mă bucur pentru băieți, e o victorie importantă pentru moral, nu e decisivă pentru clasament. Aveam nevoie de această victorie pentru că putem pregăti în liniște play-off-ul și să urcăm în clasament, vreau să terminăm pe podium, nu e imposibil acest lucru. Nu vreau să comentez de Dragalina, nu fac remarci individuale asupra jucătorilor, îi felicit pe toți, inclusiv pe Calvin pentru acest rezultat, au depus un efort extraordinar și îi felicit pe toți pentru acest succes“, a declarat Claudiu Niculescu.

Fostul atacant al celor de la Dinamo a făcut referiri și asupra adversarului întâlnit în această dimineață: „Pâncota nu e o echipă de ultimul loc din ce am văzut, știu foarte bine cum lucrează domnul Popa și se vede munca sa. Sunt convins că nu vor retrograda, cunosc și celelalte formații din serie, ei au jcuători de valoare și un antrenor la fel de bun, le urez baftă dar sunt convins că nu vor cădea în liga a treia.“

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.