Nimeni nu se aștepta la asta: CADOU pentru Falcă, de la PSD

Nimeni nu se aștepta la asta: CADOU pentru Falcă, de la PSD

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a avut parte de o surpriză astăzi, în timpul ședinței publice ordinare a Consiliului Local Municipal. Un consilier i-a făcut un cadou neașteptat.

Totul a pornit de la proiectul de hotărâre privind aprobarea contractului de credit între municipiul Arad și BERD, pentru o finanțare rambursabilă externă în valoare de 20.000.000 euro, pentru proiectul de regenerare urbană a cartierelor arădene.

Consilierul local PSD Adrian Todor a avut o intervenție în care a explicat că, deși este de acord cu modernizarea orașului, nu poate fi de acord cu împrumutul și că acesta nu este binevenit pentru arădeni, motiv pentru care a cerut amânarea proiectului.

Edilul șef i-a amintit că cei de la PSD au fost, inițial, de acord cu proiectul de regenerare urbană, inclusiv cu studiul de fezabilitate, pe care le-au votat favorabil în ședințele anterioare, iar acum cer amânarea împrumutului. Falcă a declarat că nu se poate amâna deoarece studiul de fezabilitate este valabil numai doi ani și se va depăși termenul, fiind nevoie de un nou studiu, pe alți bani.

În urma unui schimb de replici mai acide, consilierul PSD s-a ridicat de la locul său și s-a dus la primar pentru a-i oferi cadou un cronometru, totul pe fundalul râsetelor celor din sală. Todor a afirmat că dorea demult să-i dea acest cadou, din cauza numeroaselor discuții care au avut loc pe tema timpului alocat consilierilor (30 de secunde) și primarului pentru a-și susține punctele de vedere în cadrul ședințelor.

Gheorghe Falcă nu a gustat gluma și a declarat că nu dorește ca aceste ședințe să se transforme într-un circ, iar proiectul de hotărâre a fost aprobat într-un final, cu 14 voturi pentru și 7 împotrivă.

  1. Normal ca e circ, voi stiti cine e acest Todor de la PSD?! Ma mir ca nu i-a dat un plic cu bani la Falca, in loc de cronometru! Toti niste hoti.

    Raspunde
  2. Nicolaie Dintrob 18 iulie, 2016, 1:12 pm

    Chesa nu a luat el plicul ala, hahaaa? Vai si-amar cu asa PSD, Falca o sa fie pe viata primar!!!

    Raspunde
  3. Bai nesimtitilor care comentati, v-am dat eu voie sa atacati pe colegii mei incompetenti de partid?! Nu am zis ca dupa parlamentare preiau eu organizatia mega-performanta PSD ARAD??? Hai, miscati-va fundul inapoi in Olt pana ma inteleg cu Falca ce prosti sa-i mai trimit in Consiliul Local.

    Raspunde
  4. Todor este prietenul de suflet a lui doru. Dar au fost amandoi in turcia amu 5 ani cu amantele, todor cu patchuli si doru cu catalina, sefa de cabinet. Apoi catalina s a maritat prostindu l pe catalin, nu?

    Raspunde
  5. Iooooiii, cu cine se marita Doru, dupa ce divorteaza de ex-vamasita?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.