NOAPTEA MINŢII: A apărut petiţia „Vrem interzicerea rock-ului in Romania”

NOAPTEA MINŢII: A apărut petiţia „Vrem interzicerea rock-ului in Romania”

Delirul mistico-religios al unor conaţionali continuă, după tragedia de la clubul Colectiv: Acum, vor interzicerea rock-ului!

Aşa a apărut o petiţie, lansată pe site-ul petitieonline.com, cu titlul: „Vrem interzicerea rock-ului in Romania”. Aşa, scris fără diacritice, că probabil vor să le interzică şi pe alea!

„Vrem interzicerea muzicii rock in Romania si legalizarea pedepsei cu moartea pentru cei care promoveaza acest gen muzical.

Rock-ul promoveaza violenta si satanismul ,iar noi suntem o tara crestina .Din cauza acestui gen muzical au murit acei tineri din Bucuresti. MUZICA ROCK UCIDE SI VA INDEPARTEAZA DE DUMNEZEU. daca vreti interzicerea rock-ului va rog mult sa semnati aceasta petitie”, se arată pe site-ul petitieonline.com (observaţi, desigur, că am respectat ortografia autorului/autorilor enormităţii).

Următorul pas al iniţiatorilor va fi, probabil, să ceară instituirea Inchiziţiei sau, dacă tot vin refugiaţii arabi, a Shariei…

Petiţia a strâns, până la ora publicării acestor rânduri, aproape 600 de semnături. Mai mult ca sigur, lista se va închide la semnătura cu numărul 665, pentru că nimeni nu-şi va dori să fie el ce de al 666-lea! Bau!

  1. Exagerați, nu trebuie interzis rock-ul.
    Acest incident se putea întâmpla în orice local, indiferent ce muzică era

    Raspunde
  2. trebuia sa se intample la manelisti si la alti idioti care fac petitii din astea

    Raspunde
  3. Hehe interziceti voi o …… E o tara libera asa ca nu mai comentati pe tema asta :)))))

    Raspunde
  4. Oricine crede ce spun acesti oameni stricati la minte nu este adevărat!Sunt multi oameni care asculta rock-ul si sunt destul de sigur ca acei oameni nu erau satanisti .Si daca erau nu meritau sa moara.Daca rudele oamenilor cu interzicerea rock-ul erau sataniste si mureau in incendiu ,cum era meritau sa moara?Nu prea cred

    Raspunde
  5. SI În LEGATURA CU VINA TRUPEI LEGATA DE MOARTEA CELORLALȚI DE CE AR FI MURIT MEMBRI AI TRUPEI!CEI CARE SPUN CA E LEGATURA CU ISIS NU ESTE ADEVARAT.NUCRED CA AR FI MURIT TOBOȘARUL TRUPEI DOAR RESPECTAND O ORGANIZATIE SATANISTĂ

    Raspunde
  6. Ca să stiţi rock-ul nu promovează satanismul! Nu putem să ascultăm si noi o melodie AC DC din cauza unor fraieri foarte superstiţioşi cu probleme mintale
    ! Ce treaba au ei cu noi daca ascultăm ce ascultam! Să-şi vada de mucii lor! Să ne lase in pace!

    Raspunde
  7. E doar un gen de muzica. Genul asta de muzica nu promoveaza violenta si satanismul, ce e ineregula cu lumea asta nu inteleg !!!

    Raspunde
  8. Opaaa…fanii lui Salam și Gută …unde sunt pițipoancele??
    Mai lăsați prostiile…dacă tot sunteți voi credincioși de ce sunt neajutorați pe stradă? De ce sunt bisericile închise?? Să nu îi fure altarul lui Dumnezeu??
    Sunteți penibili aia care au semnat petiția…

    Raspunde
  9. Daca incidentul de la Colectiv se intampla intr-o biserica interziceati slujbele?

    Raspunde
  10. Ba ma f*t in gura voastra de retardatii dracu deci mi.ati stricat toata ziua cum mortii vostrii sa interziceti muzica rock sunteti prosti ? Suntem o tara libera si ascultam ce vrem

    Raspunde
  11. ROCKERII NU SUNT SATANISTI.Ca sa stiti ca acesti oameni spun ca rockerii sunt satanisti deoarece tipa insa au mesaje foarte frumoase spre deosebire de manele care sunt de kkt.Cei mai prosti oameni de pe pamant poaibili cei care spun ca rockerii sunt satanisti….

    Raspunde
  12. Bă ăla care a scris petiția aia sigur e un mucos de manelist care toată ziua stă şi îl pupă în c*r pe Guță. Eu când merg pe stradă şi aud manele nu îl dau în judecată pe omul ăla pentru deranjarea liniștii publice, chiar dacă mă deranjează.
    Așa că mă doare în p**ă de petiția voastră şi de figurile voastre. Eu nu cer ca maneliştii să moară așa că nici voi nu aveți dreptul să cereți asta pentru rockeri. Ați observat că majoritatea oamenilor care au scris comentarii negative despre acea petiție au făcut-o manelista pe cea ce a scris petiția? Pentru noi, rockerii, asta este o jignire. Înseamnă că nu o respectăm şi că ne doare în p**ă de părerea ei. NOI NU AM FĂCUT NICIO PETIȚIE PENTRU APROBAREA PEDEPSEI CU MOARTEA PENTRU MANELISTI AȘA CĂ NICIO PERSOANA NU ARE DREPTUL SĂ NE FACĂ ASTA NOUĂ, CELOR CE ASCULTĂM MUZICĂ ROCK DOAR PENTRU CĂ LI SE SCOALĂ LOR P**A ŞI NU LE CONVINE, CĂ CICĂ ROCKERII SUNT SATANIŞTI.
    ORICUM, DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL NU ESTE POSIBILĂ APROBAREA PEDEPSEI CU MOARTEA, DEOARECE ROMÂNIA ESTE O ȚARĂ LIBERĂ ŞI PENTRU CĂ NU POȚI SĂ FUC***G OMORI UN OM PENTRU CĂ ASCULTĂ MUZICĂ.
    POATE CĂ VOI, CEI CARE AȚI SEMNAT PETIȚIA ŞI CEA CARE A SCRIS PETIȚIA AIA DE CĂ**T NU AȚI CUCUNOSCUT ÎN VIAȚA VOASTRĂ UN ROCKER. EI SUNT OAMENI DE TREABA, NU SUNT VIOLENȚI ŞI NICI SATANIŞTI, AȘA CĂ STAȚI ÎN BANCA VOASTRĂ ŞI VEDEȚI-VĂ DE MUCII VOȘTRI.

    Raspunde
  13. Cel ce a făcut petiția are dreptate, rockul trebuie interzis, e rău, degeaba sar rockeri ca niște indraciti și o dau de gard, Rock-ul influențează negativ psihicul omului, Rock-ul trebuie interzis, dacă ești deacord deacord poți semna asta https://www.petitieonline.com/anti-Rock, nu e obligatoriu, e un gest de responsabilitate, reține Rock-ul e aproape ca un drog, îl consumi mereu și are efecte negative asupra psihicului pe termen lung. Măcar uitați-vă atent pe petitie.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.