Noi DETALII în cazul ASASINĂRII omului de afaceri Ioan Crișan. Ce au descoperit anchetatorii

Noi DETALII în cazul ASASINĂRII omului de afaceri Ioan Crișan. Ce au descoperit anchetatorii

Ancheta în cazul morții violente a omului de afaceri Ioan Crișan se extinde și, până la sfârșitul acestei săptămâni, ar putea oferi primele rezultate.

Astfel, este foarte posibil ca până la finalul săptămânii suspectul să fie găsit, au declarat surse din anchetă pentru News Hour with CNN.

Informația se mulează pe ceea ce a declarat ministrul de Interne Lucian Bode, care a spus că are speranța că autorul atentatului cu bombă va fi identificat în cel mai scurt timp.

Între timp, trebuie să spunem că anchetatorii au făcut verificări și într-un apartament din Calea Aurel Vlaicu, situat în blocul la parterul căruia se află localul în care Ioan Crișan și-a băut cafeaua înainte să fie asasinat.

Pe de altă parte, există informația că anchetatorii au aflat exact ce fel de substanţe explozibile au fost folosite pentru a arunca în aer mașina omului de afaceri şi de unde provin acestea.

De remarcat, că pentru amplasarea bombei în mașina victimei ar fi putut fi folosit un sistem electronic foarte scump de deschidere a automobilului. Totodată, anchetatorii au găsit și cheia de rezervă a mașinii. „Toate ipotezele sunt plauzibile, atâta timp cât sunt cercetate amănunţit”, a subliniat Emil Moraru, fost şef al Departamentului de Intervenție și Acțiuni Speciale (DIAS) din România.

  1. […] Noi DETALII în cazul ASASINĂRII omului de afaceri Ioan Crișan. Ce au descoperit anchetatorii […]

    Raspunde
  2. […] post Noi DETALII în cazul ASASINĂRII omului de afaceri Ioan Crișan. Ce au descoperit anchetatorii appeared first on […]

    Raspunde
  3. Sunt prea mulți bani la mijloc în acest caz. Nu e de competența miliției și nici a securității. Se vor opri cu cercetarea și vor blestema ziua în care au fost trimiși la această ticăloșie.

    Raspunde
  4. […] Noi DETALII în cazul ASASINĂRII omului de afaceri Ioan Crișan. Ce au descoperit anchetatorii […]

    Raspunde
  5. […] Noi DETALII în cazul ASASINĂRII omului de afaceri Ioan Crișan. Ce au descoperit anchetatorii […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.