Noi investiţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad

Noi investiţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad

Consiliul Judeţean Arad continuă investiţiile pentru modernizarea şi dotarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Astfel, recent au fost achiziţionate alte două aparaturi, un sistem suport hemodinamictip balon de contrapulsaţie, respectiv un defibrilator electric. Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 200.000 de lei.

„Aceste achiziţii fac parte din ambiţiosul proiect din sistemul sanitar prin care dorim să aducem Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă la standarde moderne. Arădenii merită să aibă un sistem de sănătate competitiv. Prioritatea noastră e viaţa şi sănătatea, iar prin aceste investiţii creştem calitatea actului administrativ”, a afirmat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Consiliul Judeţean are o strategie centrată pe rezolvarea problemelor comunităţii în domeniul infrastructurii sănătăţii. „Avem nevoie cu toţii de un spital cu nivel înalt de dotare, care să asigure furnizarea serviciilor medicale cu grad mare de complexitate, atât în interesul pacienţilor, cât şi al corpului medical”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Arad Nicolae Ioţcu.

Consiliul Judeţean Arad a început să aplice această strategie începând cu anul 2010, prin preluarea în administrare a spitalului. „A fost un pas firesc spre normalitate şi o resetare totală a orientării, strict şi exclusiv către comunitate”, a precizat Nicolae Ioţcu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.