Noi probleme la pasajul de pe centură! Ce spun cei de la Ministerul Transporturilor

Noi probleme la pasajul de pe centură! Ce spun cei de la Ministerul Transporturilor

Președintele PSD Arad, Dorel Căprar, a vorbit astăzi în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o împreună cu Adrian Todor, deputat, despre starea lucrărilor de la cel de-al doilea pasaj de pe centura Aradului și de problemele cu care se confruntă constructorii.

Social-democratul spune că a cerut în mod oficial Ministerului Transporturilor și Companiei Naționale de Administrare a Drumurilor răspunsuri la întrebările atât ale șoferilor, cât și ale cetățenilor.

„Am primit un document de la Ministerul Transporturilor prin care ni se spune foarte clar lucrările care s-au executat , însumând 10% din noul contract de execuție, și faptul că lucrările sunt aproape oprite. Cauzele sunt următoarele: în zona respectivă trebuie relocate mai multe linii de înaltă tensiune și mai mule linii de medie tensiune. În acest moment s-a făcut exproprierea terenurilor, conform legii, dar constructorul acestor rețele nu poate să înceapă execuția lucrări pentru că nu are drept de uz și servitute din partea proprietarilor de teren. Acesta se face la notariat, iar acceptul se dă de către proprietar ca în momentul în care constructorul dorește să mute stâlpii respectivi să aibă posibilitatea să treacă pe teren. Am făcut apel către conducerea CJA, am primit din partea lor vobe urâte, că suntem incompetenți, că Guvernul nu face, că ne tot scuzăm. Aberații și minciuni”, spune Dorel Căprar.

Liderul PSD Arad spune că vrea să facă încă o rugăminte celor din fruntea CJA, să discute cu proprietarii acelor terenuri, să îi convingă să accepte dreptul de uz și servitute, iar în cazul în care nu doresc, conducerea CJA va dovedi că vrea să blocheze această investiție și să-și bată joc de cetățeni, deoarece nu va fi finalizat la timp acest al doilea pasaj și liberalii se vor folosi de el pentru campania electorală.

Lucrarea ar trebui finalizată până în februarie 2020.

  1. Pai sigur vechile scuze ale fostilor PDL-isti !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.