Noi RESTRICŢII de CIRCULAŢIE în Arad, valabile până în august. Ce străzi vor fi afectate

Noi RESTRICŢII de CIRCULAŢIE în Arad, valabile până în august. Ce străzi vor fi afectate

Compania de Apă Arad anunţă că va executa, în perioada 26 iunie – 12 august 2021, lucrări de reabilitare a rețelei de apă potabilă și de construcție și echipare a căminelor de vane pe Calea Radnei şi strada Corbului.

În acest sens, antreprenorul a solicitat avizul Comisiei de Sistematizare a Circulației în vederea execuției acestor lucrări după următorul program:

  • pe strada Corbului, cu închiderea completă a circulației, între intersecția cu strada Meșterul Manole și intersecția cu strada Poetului, începând cu data de 26 iuni, ora 8, și până în data de 12 august 202, ora 18, și
  • pe Calea Radnei, cu restricționarea circulației, în intersecția cu strada Imașului și strada Pășunii, începând cu data de 30 iunie, ora 8 și până în data de 31 iulie 2021, ora 18.

Comisia de Sistematizare a Circulaţiei a avizat favorabil solicitarea antreprenorului de a executa aceste lucrări în perioadele mai sus menționate, cu asigurarea accesului pentru riverani și semnalizarea corespunzătoare a lucrărilor.

Având în vedere restricţiile de circulaţie, şoferii care tranzitează zona sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative.

De remarcat, că în prezent, în oraș se mai lucrează pe strada Meșterul Manole, urmând ca în scurt timp să fie reluate lucrările și pe Calea Iuliu Maniu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.